Riblja Čorba - Cvetličarna

  • Kaj: Pop in rock
  • Kdaj: sobota, 13.10.2018 ob 21.00
  • Kje: Cvetličarna, Ljubljana
  • Prireditelj: Agencija GIG
  • Vstopnina: Že od 18,00 EUR

Najbolj kultna rock skupina nekdanje Jugoslavije Riblja Čorba prihaja v Cvetličarno

Zaključek turneje 40 let

13. oktober 2018 – Cvetličarna

 

Ikonska jugoslovanska rock zasedba Riblja Čorba svojo jubilejno turnejo to jesen zaključuje prav na odru ljubljanske Cvetličarne, kjer bodo proslavili kariero, ki obsega že 40 let nepozabnih hitov, ki vedno znova osvajajo srca novih generacij. Srbska zasedba beleži bogato zgodovino ustvarjanja odličnega balkan rocka in je prav gotovo ena od najbolj kultnih skupin, ki je pustila močan pečat na glasbeni sceni bivše Jugoslavije, njihove uspešnice pa odmevajo vse do danes. Večkrat so bili razglašeni za skupino leta, njihovo dolgo in uspešno kariero spremlja tudi bogata diskografija: 19 studijskih albumov, 5 live albumov, 4 singel plošče, več kot 300 izdanih pesmi, več kot milijon prodanih albumov in nekaj tisoč izvedenih koncertov. Z velikim spektaklom so lani napolnili ljubljansko Areno Stožice, po vseh uspešnih letih pa še vedno koncertirajo po celem svetu.

Z enakim žarom kot ob svojih začetkih bodo s svojo neizmerno energijo navdušili in znova osvojili srca obiskovalcev vseh generacij, ki bodo vsa nepozabna besedila prepevali skupaj z njimi. Skupina se je v zgodovino rock'n'rolla zapisala z uspešnicami, kot so: Ostani đubre do kraja, Na zapadu ništa novo, Nemoj da ideš mojom ulicom, Volim, volim žene, Neču da ispadnem životinja, Amsterdam in mnogimi drugimi. Vsi oboževalci ex-yu rock glasbe bodo prišli na svoj račun in na odru Cvetličarne v čisto novi luči doživeli njihove neminljive uspešnice.

Riblja Čorba – najbolj kultna rock skupina nekdanje Jugoslavije bo z odličnim rockom zatresla Cvetličarno – 13. oktobra!

Vir: Agencija GIG, Napovednik.com

Zemljevid