Foto delavnica - Umetnost editiranja

FOTO DELAVNICA – UMETNOST EDITIRANJA Z MANCO JUVAN

21., 22. september 2018

Vabljeni na delavnico s priznano slovensko fotografinjo Manco Juvan, kjer boste imeli priložnost, da predstavite svojo serijo fotografij nekomu, ki se že leta ukvarja s pripovedovanjem zgodb skozi fotografski medij in še posebej ceni ta kreativni proces.

Urejanje in izbiranje svojih fotografij je Ahilova peta fotografa, naj si bo zato, ker je sam v zgodbo preveč emotivno vpleten ali morda zato, ker je nekje v procesu izgubil cilj in s tem fokus pripovedi.

Na omenjeni intenzivni delavnici bomo v majhni skupini največ sedmih udeležencev raziskovali številne vidike kako fotografije združiti v povezano in konsistentno celoto. Pogledali bomo vaše najboljše fotografije, narejene na eno temo (do 50 fotografij na udeleženca) in vam pomagali izločiti šibkejše in ponovljive fotografije, zato da bi kar najbolj učinkovito povedali zgodbo. Prav tako bomo govorili o pomenu zaporedja in o ritmu ter o editiranju za različne vrste prezentacij (projekcija, multimedija, knjiga, razstava, časopisna/revijalna reportaža,…)  V procesu bomo izvedeli več o pristopu fotografa, kadriranju, namenih in zmožnostih, da iz toka življenja poskusimo izluščiti njegovo bistvo.

Delavnica je namenjena profesionalnim fotografom in navdušencem, ki menijo, da imajo kaj povedati in tako s svojimi projekti prispevati k fotografski razpravi.

O prejšnjih delavnicah več na povezavi: 

PRIJAVE SPREJEMAMO NA e-mail barbara.ceferin@galerijafotografija.si 
Za podrobnejše informacije lahko pokličete 041 664 357.

Cena: 130 EUR (DDV vključen)

Vir: Galerija Fotografija d.o.o., Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Galerija Fotografija d.o.o.:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid