Pobeg iz zaklenjene sobe + novo: igra Sensperience

  • Kaj: Družabna resničnostna igra za 2 - 5 igralcev
  • Kdaj: četrtek, 12.7.2018 od 9.00 do 22.00
  • Kje: Enigmarium, Trdinova 8, Ljubljana
  • Prireditelj: Escape Room Enigmarium
  • Vstopnina: 60 EUR (Escape room, Unlock), 90 EUR Sensperience

Novo v Sloveniji: igra Sensperience - Hipokratova prisega!

SENSPERIENCE je najgloblja, edinstvena interaktivna igra kar jih lahko odigrate v Evropi. Ni gledališče, ni escape room in ne hiša strahov. Ni ugank, ni šifer in ni napačnih odločitev...

Igra se v ekipi 2 do 5 igralcev, traja 90 minut in pozor: ves čas igre sedite na stolu s prevezanimi očmi. Na to, da ne vidite, pozabite v par minutah, saj slišite zvoke, vonjate vonjave, dotikate se predmetov, pogovarjate se z dramskimi igralci, ki jih srečate v vaši igri, vaš gamemaster pa je vaš vodič, ki vam pomaga videti in se gibati v namišljenem svetu, v katerem se nahajate.

Občutili boste močne emocije in naval adrenalina – a v resnici vas nič ne bo ogrožalo. Sensperience® je brez dvoma najgloblja igralna izkušnja, kar jih lahko doživite. Čaka vas 90 minut dogodivščine, ki bo povsem prevzela vse vaše čute!
Si upate pobegniti od resničnosti in zaživeti v vaši domišljiji?

Prvi Escape Room Enigmarium® v Ljubljani se poleg nove igre Sensperience: Hipokratova prisega ponaša tudi z zunanjo igro Unlock in petimi sobami pobega na Trdinovi ulici 8!

Escape room Enigmarium je vznemirljiva resničnostna igra za dva do pet igralcev, nastala po vzoru kultnih računalniških iger je obnorela igralce ter v nekaj mesecih postala najbolj priljubljena zabava v mestu (po ocenah uporabnikov Trip advisorja).

Cilj je, da igralci v času, ki vam je na voljo, najdejo ključ izhodnih vrat in pobegnejo. Ne gre za test inteligence temveč nadvse zabavno družabno igro, kjer morajo igralci logično sklepati, opazovati, kreativno razmišljati, sodelovati in najti ključ izhodnih vrat. Zabavno preizkušnjo skrbniki igre spremljajo prek videokamer in z namigi pomagajo usmerjati dogajanje.

V Enigmariumu vas čakajo povsem unikatne uganke in zanke, ki jih ni moč videti nikjer drugje.

Vam bo uspelo pravočasno razvozlati uganke, dešifrirati kode, najti skrite namige ter odkleniti vrata na prostost?

Tega ne vemo. Vemo pa, da te čaka nora in nepozabna dogodivščina in super zabava!

Obisk Escape Room Enigmarium® ali igre Unlock priporočamo skupinam od dva do pet oseb, kar je idealno za družbo prijateljev, team building ali družino. Vse čaka nepozabna dogodivščina in super zabava!

Igra Unlock ponuja spoznavanje Ljubljano v zabavni "outdoor escape" pustolovščini. Na pustolovskem popotovanju skozi staro mestno jedro oziroma v igri z "escape room" elementi vas čaka sedem zabavnih preizkušenj, na katerih boste odkrivali skrivnosti Ljubljane, spoznavali neznano, se pustili prijetno presenetiti, se ob tem v super družbi nadihali svežega zraka in se predvsem – izvrstno zabavali!

 

Vse igre lahko odigrate na Trdinovi ulici 8 v centru Ljubljane, razen igre Unlock Ljubljana, ki poteka po mestnih ulicah. Obiščete nas lahko vsak dan, vendar je obvezna vnaprejšnja rezervacija termina igre na ali 031 33 44 88. 

Zunanje povezave: www.escape-room.siEscape Room Enigmarium LjubljanaIgra Sensperience

Vir: Escape Room Enigmarium, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Escape Room Enigmarium:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid