Dogodek je že minil.

Potovanje v dolino bosanskih piramid 23.-26.8.18

Duhovno, zdravilno potovanje in voden ogled doline bosanskih piramid v  Visokemomom

Z vodstvom Dr. Semirja Osmanagića in Marka Pogačnika

23. do 26.08.2018 – poletne počitnice (4 dni)

Srečanje s starodavno energijo iz preteklih časov, ki je shranjena na redkih krajih Zemlje: orgonska energija, Teslovi skalarni valovi, torzijska polja, naravni magnetizem …

Četrtek - dne, 23.08.2018                                                              Odhod iz Ljubljane ob 22.00 uri izpred parkirišča Dolgi most, ob 22.50 uri iz Novega Mesta izpred Qulandije, ob 23.40 uri iz Brežic. Sledi nočna vožnja preko Zagreba, Slavonskega Broda v smeri Sarajeva.

Petek - dne, 24.08.2018  Kamnite krogle, tuneli Ravne, novi arheološki park "Ravne2" in pravkar odprti  "Zdravilni gozd"

Zgodaj zjutraj bomo prispeli v kraj Zavidoviči. Po jutranji kavi, se bomo sprehodili po čarobni soteski v gozdu, kjer se nahajajo kamnite krogle. Sledi krog spoznavanja z glasbeno kopeljo. Na avtobusu bomo kasneje med vožnjo pogledali diapozitive o kamnitih kroglah po svetu in njihov namen. Pot bomo nadaljevali v Visoko, kamor bomo prispeli zgodaj dopoldne. Po zajtrku nas bo vodnik odpeljal na Belvedere (Vidikovac), od koder se nudi lep razgled na dolino bosanskih piramid. Nato se bomo odpeljali do prazgodovinskih podzemnih tunelov Ravne. Koncentracija negativnih ionov, ki čistijo atmosfero od bakterij in virusov je tam nekaj desetin višja od povprečne, kar razloži blagodejni učinek na naše telo. Visoka prisotnost negativnih ionov povečujejo tudi prisotnost kisika v krvi in možganih. Celice se lahko ponovno obnovijo in prevzamejo svojo funkcijo. Vodniki nam bodo razložili način gradnje tunelov, ki so jih ustvarile pretekle civilizacije. V tunelih bomo med drugim videli runske napise, podvodna jezera in megalitne kamne K1, K2 in K5, kjer bomo imeli krajšo meditacijo. V leseni hiši, ki stoji poleg vhoda v tunele, bo možen nakup knjig in video kaset o piramidah, ki so avtorsko delo Dr. Semirja Osmanagića ter ustekleničeno, čisto vodo iz tunelov. Nato bomo obiskali muzej pred tuneli, kjer so shranjene najdbe arheoloških izkopanin iz tunelov. Sledi ogled novega "Arheološkega parka Ravne2" in sprehod po kamnitih labirintih z visoko vrednostjo energije. G. Marko Pogačnik nam bo razložil v parku postavljene geomantijske kozmograme vklesane v skale, ki jih je izklesal skupaj s svojo skupino. Za tem se bomo povzpeli v novo odprti "Zdravilni gozd", z visoko energijo, kjer bo meditacija pospremljena z glasbeno kopeljo. Proti večeru se bomo odpeljali v hotel na domačo večerjo in imeli prost večer za pogovore. Sledi nočitev.

Sobota – dne, 25.08.2018     Tuneli Ravne, tumulus, S stran in vrh piramide Sonca, Sarajevo        

Po zajtrku, se bomo odpeljali do podzemnih tunelov Ravne. Nekaj časa se bomo zadržali v "Zdravilni sobi", si nato ogledali tako imenovano "Sobo orbov" (imenovano po številnih orbih, ki se zadržujejo na tem mestu, ki jih je možno fotografirati), pogledali podzemni izvire vode in imeli ne vodeno meditacijo z glasbeno kopeljo ob megalitnih kamnih K1, K2 in K5. Če bo kdo želel oditi iz labirinta po prvi uri, ga bom lahko pospremila ven. Vodnik nas bo nato odpeljal na polkrožni hrib tumulus v vasici Vratnica in nam razložil namen njegove gradnje. Sledi kosilo v lokalno restavracijo nameščeni ob reki Fojnici. Za tem se bomo zapeljali do S strani piramide Sonca, do katere se bomo povzpeli peš. Vodnik nam bo razložil sestavo in namen betonskih plošč, ki jo prekrivajo. Po ogledu, nas bodo taksiji odpeljali do samega vrha piramide Sonca, ker bo krajši glasbeni koncert. Meritve na vrhu piramid so pokazale, da je intenzivnost energije 50 procentov višja od običajne. V razdalji 4,5 m so znanstveniki izmerili žarčenje ultra zvoka, ki izhaja navzgor v koncentriranem snopu in ima 28 kHz. Pozno popoldne se bomo zapeljali v Sarajevo. Sprehodili se bomo po Baščaršiji, nato bomo imeli prosti čas za večerjo in nakupe spominkov. V nočni uri se bomo vrnili v hotel na nočitev. 

Nedelja – dne, 26.08.2018           Sarajevo z bosanskimi stečki, Baščaršija in tuneli Ravne

Po zajtrku se bomo odpeljali pred Zemaljski muzej BiH v Sarajevu, pred katerim so v parku postavljeni originalni bosanski stečki.  V obdobju od 10. do 14. stoletja so jih ustvarili bogumili, ki so takrat živeli na tem področju. Med vožnjo bomo na avtobusu pogledali barvne diapozitive o življenju bogumilov. Lokalni vodnik nas bo nato odpeljal na panoramski ogled Sarajeva. Oglede bomo nadaljevali peš po Baščaršiji, kjer nas bo seznanil z zgodovinskimi objekti v centru mesta. Do odhoda bo dovolj prostega časa za kosilo in nakupe spominkov. Nato se bomo odpeljali v Visoko v tunele Ravne. Tu se bomo zadrževali v različnih prostorih, kjer bo ne vodena meditacija z glasbeno kopeljo. Možna fakultativna meditacija v "Orgonski sobi", kjer je 100% prisotnost orgonske energije. Sledi vožnja proti domu. Ob postankih bomo izvajali vaje Feng Shui, za boljšo prekrvavitev meridijanov. Prihod v Ljubljano predvidoma okoli polnoči.

Cena potovanja znaša 195 € pri udeležbi najmanj 40 potnikov. V primeru, da je prijavljenih manj potnikov kot 40, je cena potovanja 205 €. Potovanje lahko plačate v dveh obrokih, enega v juliju, drugega najkasneje do 17.08.2018. V ceno je vključen avtobusni prevoz z dvema voznikoma, cestnine in cestne pristojbine, nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu s 4* v Sarajevu, osnovno nezgodno zavarovanje, kosilo, spremstvo slovenskega vodnika – skupaj 158 €. V ceno potovanja so vključene vse vstopnine za vodene oglede arheoloških objektov s strokovnim vodstvom vodnikov po programu: Belvedere, 3 x vstop v podzemne tunele Ravne, tumulus, S stran piramide Sonca in njen vrh, ogled parka "Ravne2", "Zdravilnega gozda", muzeja, vodstvo po Sarajevu z lokalnim vodnikom – skupaj 37 €.

V ceno ni vključeno dodatno zdravstveno zavarovanje Coris, večerja v hotelu na dan prihoda (8 € na osebo), doplačilo za enoposteljno sobo (12 € na noč), ostali obroki preko dneva, vožnja s taksijem na vrh piramide Sonca (5 € na osebo) in fakultativna meditacija v "Orgonski sobi" z doplačilom 3 €. Za vegetarijance bo posebni meni.

Z nami potuje g. Iztok Vonča, ki bo imel s seboj Kirilijanovo kamero za slikanje bio-polja, oziroma avre (lastnosti, barve, pretočnost čaker...). Snemanje bo pred vstopi v tunele Ravne in po izstopu. 

Potovanje organizira Turistična agencija Jereb d.o.o., Trg OF 13, 1000 Ljubljana

GSM 041 833 088; En:jereb@jereb.si;

 

Pisne prijave zbira Irena Jarc, prof. ped.; Trnovče 16, 1225 Lukovica.      

En:irenajarc9@gmail.com               

GSM 031 670 392     

Dolgoletna sodelavka Dr. Semirja Osmanagića in organizatorka njegovih predavanj v Sloveniji.

Prisrčno vabljeni!                                                                  

Popotniški pozdrav, 

Irena

Dr.Semir Osmanagić:                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zunanje povezave: www.jereb.siwww.mandala.siwww.piramidasunca.ba/bs/www.alternativnahistorija.com/

Vir: Irena Jarc, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: piramida Sonca, Marko Pogačnik, potovanje, park, gozd, avtobus, potovanje bosanske piramide, piramida Meseca, tumulus, podzemni tuneli, Dr. Semir Osmangić, dolina bosanskih piramid, Sarajevo

Naročite se na email listo Irena Jarc:

Video

Zemljevid