Skoči iz realnosti

WOOP! Trampolin park Ljubljana, ki se nahaja v neposredni bližini BTC, je park, kjer gibanje postane super zabava. Prostor, kjer se lahko skače do neba in čez. Na voljo ni le prosto skakanje po trampolinih, ampak tudi različne zanimive atrakcije, vodene vadbe, delavnice akrobatike, treningi, tečaji, rojstnodnevne zabave ter še in še. V Woopu uživajo tako otroci kot odrasli, saj je WOOP! katapult iz realnosti!10 min trampolinanja = 30 min teka
Intenzivno skakanje po trampolinih je odličen trening. Ljubijo ga športniki in tisti, ki si želijo pridobiti večjo gibljivost z več energije in fizične moči. Temu so namenjene različne vodene vadbe, ki pod taktirko izkušenih trenerjev poskrbijo za opazne rezultate. Poleg tega v Woopu prirejajo nore večerne žure s 6000 W tresočega basa in odklopljene dogodke, na katerih svoje spretnosti pokažejo Dunking Devils – slovenska akrobatska skupina, ki premika meje mogočega.

Zabava za vse generacije
Jutranji termini so namenjeni družinam z otroki, ki imajo takrat celoten trampolin park zase. Zjutraj je tudi čas za vodene vadbe, potem pa je park na razpolago za prosto skakanje in uživanje na trampolin atrakcijah, kot so recimo igralna stena, slackline, ali posebna napihljiva blazina za skoke iz stolpa.

Nepozabne atrakcije
V Woopu lahko preizkusiš trampolin zid , po katerem je mogoče hoditi, gimnastično jamo s penami, zabijanje košev ali trampolin igro med dvema ognjema. Za še več zabave s to igro organizirajo turnirje, kar je idealno za res hud teambuilding.

Odklopljene zabave
V Woopu se vedno nekaj dogaja! Program je oblikovan tako, da lahko vsakdo najde nekaj zase. Od rojstnodnevnih praznovanj do treningov akrobatike za vse generacije. Od jutranjih vadb za energičen začetek dneva do večernih žurov, ki so enostavno nepozabni. Trampolin park WOOP! Ljubljana moraš res nujno čim prej obiskati, saj je trampolinanje enostavno zakon!

Zunanje povezave: youtu.be/bwcuxxiu0xywoop.fun

Vir: Napovednik.com, Trampolin park WOOP!

Zemljevid