Franky Rizardo

(SI)
Potem ko so se v prvi polovici leta v Cirkusu zvrstili Erick Morillo, Sonny Fodera, Oliver Dollar in Klangkuenstler, bo novo sezono zabav HOUSEKEEPING odprlo še eno vroče ime globalne house scene, ki je tesno povezano z založbo Defected.

FANKY RIZARDO je enako močan in unikaten v studiu, pred velikimi festivalskimi množicami in izbrano klubsko publiko, vodi pa tudi svojo založbo Flow. Za njegove originalne produkcije se pulijo tudi Rejected (Joris Voorn), Saved (Nic Fanciuli) in Simma Black, z remiksi pa oplaja opuse mojstrov, kot so Roger Sanchez, CamelPhat, John Tejada, Marian Hill, Sandy Rivera, Disciples in mnogi drugi.

Nizozemski hišnik prihaja v Cirkus po še eni vroči ibiški sezoni, festivalih Hideout in Defected Croatia, teren pa mu bosta pripravila rezidenta Buchan in Adonov.

(EN)
After Erick Morillo, Sonny Fodera, Oliver Dollar and Klangkuenstler have already rocked Cirkus club in 2018, it’s time to open new season of HOUSEKEEPING events with one of the hottest housemasters of younger generation.

FRANKY RIZARDO works closely with Defected, his original productions are released by top labels, such as Rejected (Joris Voorn), Saved (Nic Fanciuli) and Simma Black and his remixes for artists such as Roger Sanchez, CamelPhat, John Tejada, Sandy Rivera and Disciples are essential at every decent house party. Dutch talent is coming to Ljubljana for his debut gig in Slovenia on September 15th.

- - - - -

FRANKY RIZARDO
(Defected, Flow, Rejected, Saved / NL)

BUCHAN
(HouseKeeping / Welcome To My House)

ADONOV
(HouseKeeping / Muto Music)

- - - - -

KLUB CIRKUS
Trg Mladinskih delovnih brigad 7

Cene vstopnic / Tickets prices
navadna / regular = 8 eur
VIP = 18 eur
VIP konzumacija = 40 eur

INFORMACIJE: info@cirkusklub.si

VIP & REZERVACIJE MIZ: rezervacije@cirkusklub.si // +386 (0)41 777 747

IZGUBLJENI PREDMETI / LOST & FOUND:
garderoba.cirkus@gmail.com // +386 (0)41 777 748

 

Zunanje povezave: FB dogodekCirkusFranky Rizardo

Vir: Cirkus klub, Napovednik.com

Video

Zemljevid