JUPOL Classic v ekološkem razredu A+

JUPOL Classic v ekološkem razredu A+

V družbi JUB se že desetletja posvečajo kakovosti svojih izdelkov, zato so njihove barve s formulami sestave vedno korak pred časom. Tako so po standardu ISO 16 000 barvo JUPOL Classic poslali v testiranje na nemški ECO INSTITUT, da bi ugotovili, koliko emisij ali onesnaževal barva sprošča v prostor. JUPOL Classic so te meritve umestile na sam vrh seznama v razred A+, za kar je JUB prejel tudi ustrezni ekološki certifikat. Potrošniki boste znak, ki vam bo berljivo sporočal raven onesnaževal, našli na etiketi na embalaži izdelka. 

Meritve emisij na inštitutu potekajo v 85 komorah, merijo pa vrednosti 10 najpogostejših onesnaževal, kot so na primer aldehidi, pogosto uporabljene aromatske spojine, stiren in skupna količina hlapnih organskih komponent v mg/m³. Razred A+ označuje zelo nizke emisije, razred C pa visoke. Takšno označevanje potrošnikom zagotovo ponuja pregledne informacije in lahko predstavlja izbirni kriterij za nakup barve.

Za notranje zidne barve iz družine JUPOL že tradicionalno velja, da so zdravju in okolju prijazne, saj so izdelane na vodni osnovi ter enostavne za uporabo in vzdrževanje. JUPOL Classic, ki ga JUB razvija že od leta 1969, je postal celo generično ime za kakovostno, že pripravljeno disperzijsko zidno barvo. JUB z novimi izdelki visoke kakovosti nenehno skrbi za razvoj družine JUPOL, s katerimi pridobiva številne nagrade in priznanja ter s pridobljenimi certifikati izkazuje tudi svojo družbeno in okoljsko odgovornost. Tako so mu že enajsto leto zapored slovenski potrošniki podelili priznanje Trusted Brand, saj blagovni znamki JUPOL tudi najbolj zaupajo. Z barvami iz družine JUPOL na leto v Sloveniji prebarvamo kar 200 milijonov kvadratnih metrov stenskih površin, kar je zagotovo številka, vredna pozornosti.  

Zunanje povezave: www.jub.si/

Vir: JUB Design Studio, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja JUB Design Studio:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid