Velika šola aromaterapije - 1. termin

 • Kaj: 8- mesečno izobraževanje
 • Kdaj: sobota, 13.10.2018 od 10.00 do 18.00
 • Kje: Brnčičeva 21, Ljubljana
 • Prireditelj: Naravni Kotiček
 • Vstopnina: 720 EUR , plačilo v enkratnem znesku 684 EUR

 

OBVEŠČAMO VAS, DA SE JE SPROSTILO 1 MESTO ZA PRIJAVO!


Velika šola aromaterapije (VŠA) je primerna tako za začetnike z osnovnim predznanjem, kot za vse tiste, ki se nad aromaterapijo navdušujete dlje časa in eterična olja s pridom uporabljate v vsakodnevnem življenju. Zasnovana je za ljubitelje holističnih pristopov in za tiste, ki se želite z aromaterapijo ukvarjati profesionalno. Zastavljena je celostno in zajema znanja tako iz angleške in francoske, kot tudi klinične in holistične aromaterapije. Končno vse potrebno znanje na enem mestu!


8- mesečno izobraževanje vodi mednarodno certificirana aromaterapevtka Inka Plauštajner Gerkšič, ki svoje znanje pridobiva na izobraževanjih pod mentorstvom svetovno znanih aromaterapevtov, kot so so Rhiannon Lewis, Andrea Butje, Robert Tisserand, Cathy Skipper, Jade Shutes in mnogi drugi. Svoje znanje aromaterapije in formuliranja naravne kozmetike širi na številnih tečajih, izobraževanjih, predavanjih in dogodkih po Sloveniji.


 

Šolanje na VŠA zaključite z izpitom in podeljeno diplomo, ki služi kot potrdilo o pridobljenem znanju.

Kje vse si lahko pomagate z aromaterapijo? Tako pri stresu in nespečnosti, kot tesnobi, depresiji in žalosti. Eterična olja nam pomagajo pri premagovanju prehladov in številnih bolezenskih stanj, blažijo hormonske in nosečniške težave ter na naraven način pomagajo pri otroških tegobah. Izredno blagodejna so pri negi kože, saj jo regenerirajo, delujejo protivnetno, blažijo brazgotine in odpravljajo mozoljčke, hkrati pa pomagajo pri opeklinah, pikih žuželk, odrgninah in urezninah. Z eteričnimi olji lahko pri številnih težavah pomagamo celo hišnim ljubljenčkom! Kaj lepšega bi si sploh še lahko želeli? :)

Vendar pa so eterična olja lahko tudi nevarna. Aromaterapija je znanost, za katero stoji dobro razumevanje tako kemije kot delovanja človeškega organizma. Eterična olja so lahko sestavljena tudi iz nekaj sto različnih komponent, ki sprožajo v človeškem telesu različne odzive. Zato je za pravilno, učinkovito in varno uporabo potrebnega tudi veliko znanja.

Komu je namenjena VŠA?

Velika šola aromaterapije je idealna za vas, če:

 • vas zanima poglobljeno poznavanje eteričnih olj,
 • eterična olja že uporabljate, ampak ne veste dobro kako jih pravilno kombinirati in za kakšen namen izbrati katero kombinacijo,
 • eterična olja uporabljate že dlje časa in z njimi ne dosegate pravih rezultatov,
 • želite aromaterapijo uporabljati v svojem poslu (masaže, lepotni centri, wellness, pomoč nosečnicam, dojenčkom in starejšim,…),
 • želite eterična olja uporabljati v izdelkih, ki jih boste prodajali na trgu,
 • ste alternativno usmerjeni in iščete učinkovite naravne rešitve za vsakodnevne težave,
 • ste mlada mamica in bi želela svojemu sončku pri težavah (varno) pomagati s pomočjo aromaterapije,
 • želite na enem mestu pridobiti vse informacije, ki jih o eteričnih oljih potrebujete.

VŠA vam bo podala znanja in izkušnje, s katerimi boste s pomočjo eteričnih olj samozavestno in uspešno reševali vsakodnevne težave svoje družine in izdelovali individualno prilagojene aromaterapevtske pripravke. Zastavljena je celostno in z njeno pomočjo spoznate tako kemijo eteričnih olj (na razumljiv in uporaben način), kot njihovo holistično delovanje. Poda vam vse, kar morate vedeti o eteričnih oljih in njihovi uporabi.

Podroben program si lahko ogledate na spletni strani Aroma Akademije.

O PROGRAMU:

 • Osemmesečni program poglobljene uporabne aromaterapije s prakso.
 • 96-urno izobraževanje zajema predavanja, praktično formuliranje, raziskovalno delo, ki ga opravite doma in zaključno nalogo z izpitom (in potrdilom oz. diplomo).
 • Ves čas izobraževanja vam je na voljo brezplačno mentorstvo za vsa vprašanja.
 • Program je primerljiv z mednarodno priznanimi certificiranimi programi po svetu

Za udeležbo pri izobraževanju je zaželeno vsaj osnovno predznanje. Sicer se gradi znanje od začetka, vendar je program zelo poglobljen.

PRIJAVE ZBIRAMO DOKLER SE PROSTA MESTA NE ZAPOLNIJO, OZ. NAJKASNEJE DO 13.10.2018! 

ŠE 1 PROSTO MESTO !

DATUMI: 13.10., 10.11., 8.12.2018 in 19.1., 2.2., 2.3., 6.4., 1.6.* 2019


 

OPOMBA: Vsi datumi so sobote. 

*Zadni termin je namenjen ponavljanju, predstavitvi seminarjev in pisanju izpita. Na željo udeleženk ga lahko prestavimo tudi na drug datum.

URE:  od 10h do 18h  z vmesnim 1-urnim odmorom za kosilo.

LOKACIJA: Ljubljana, Brnčičeva 21 (avtobus št.8)

PREDAVA: Inka P. Gerkšič

NALOŽBA V ZNANJE:

Redna cena: 720 € -v ceno je zajeta skripta na več kot 170 straneh, izdelki, embalaža in crkljanje z domačim ekološkim čajem.

Plačilo v enkratnem znesku (5% popusta): 684 €

Plačilo po obrokih (4 obroki):4 x 180 €

Plačilo po obrokih (8 obrokov):8 x 95 €

PRIJAVA: Izobraževanje je zaradi individualne obravnave namenjeno manjši skupini udeleženk oz. udeležencev, zato vam priporočam, da se prijavite čimprej.

Veselim se srečanja z vami!

Zunanje povezave: Več o programu na spletni strani Aroma AkademijePredstavitev predavateljice:

Vir: Naravni Kotiček, Napovednik.com

Naročite se na email listo Naravni Kotiček:

Zemljevid