Drobni dodatki za vroče dni-drugič

Počitniška delavnica iz cikla MOJA NOVA POLETNA KOLEKCIJA

DROBNI DODATKI ZA VROČE DNI

V vročih poletnih dneh se moramo zaščititi pred soncem in se primerno hladiti. Zakaj ne bi izdelali pahljače in sončnih očal in jih okrasili z barvitimi kamenčki? Ob tem bomo spoznavali tudi zvezdne kamne – tektite, meteoritsko steklo in druge čudovite kristale ter njihove lastnosti

Delavnica iz cikla MOJA NOVA POLETNA KOLEKCIJA

Počitniške naravoslovne delavnice za otroke

Pogovarjali se bomo o naravi – o morskih prebivalcih, letečih bitjih, nogah in nogicah, kristalih, mineralih in zvezdnih kamnih, izumrlih živalih in še čem. Otroci bodo ustvarili čisto svojo, enkratno in pisano poletno modno kolekcijo: senčnik, japonke, sončna očala, pahljačo, torbico in majčko. Ob tem se bomo zabavali, družili, ustvarjali in se česa novega naučili.

Delavnice potekajo od 11.00 do  približno 12. 30. Vsaka delavnica je samostojna enota. Primerne so za otroke od 6 do 12 let, za mlajše otroke je zaželena prisotnost odrasle osebe. Zaradi zagotavljanja kvalitete in naših omejenih prostorskih zmogljivost je število mest omejeno. Rezervacij ne sprejemamo, vstopnice pa so na voljo pri blagajni muzeja in v naši spletni trgovini. 

Otroci, ki se bodo udeležili petih delavnic, prejmejo priznanje in darilce.

Več.

Zunanje povezave: www.pms-lj.si/si/koledar/2018/07/1455-drobni-dodatki-za-vroce-dni-drugicwww.pms-lj.si/si/

Vir: Prirodoslovni muzej Slovenije, Napovednik.com

Zemljevid