Poletje v Tivoliju / Christian Kroupa

Christian Kroupa

V četrtek, 12. julija ob 21. uri

V dvorani Ustvarjalnega centra Švicarija bo ob 21. uri nastopil elektronski producent Christian Kroupa, ki ustvarja žanrsko nedefinirane zvočne kolaže raznolikih virov in bogatih odtenkov, medtem ko se v bolj techno-house vode podaja pod vzdevkom Alleged Witches. Na ekskluzivnem "live actu" bo predstavljen njegov aktualen material, ki vijuga med eksperimentalno elektroniko, dronom, noisom in glitch izraznostjo. Kroupa je eden vidnejših in mednarodno bolj odmevnih domačih elektronskih glasbenih ustvarjalcev, ki je med drugim varovanec Red Bull Music Academy in ki je nastopal na prestižnih festivalih in klubih kot so festival Sónar v Barceloni, festival EMAF v Tokiu in Klubski maraton Radia Študent 2013.

V veliki dvorani Ustvarjalnega centra Švicarija se vsak julijski četrtek odvijajo koncerti sodobne glasbe, ki sega od elektronskih do povsem hibridnih usmeritev, temelječih tako na reciklaži kot na virtuozni avtorski inovaciji. Predstavljajo se domači glasbeni ustvarjalci in skupine, ki trenutno sodijo med pomembnejše predstavnike nekonvencionalnih žanrov sodobnih godb. Program je nastal v sodelovanju z glasbeno redakcijo Radia Študent.

Program za četrtek, 12. julija:
20.00 – Javno vodstvo po Ustvarjalnem centru Švicarija in razstavi SUN18 v angleškem jeziku, s prilagoditvijo v slovenski jezik
21.00 – "Live act" nastop Christiana Kroupe

Zunanje povezave: www.mglc-lj.si/poletje_v_tivoliju/poletje_v_tivoliju

Vir: Napovednik.com, Mednarodni grafični likovni center

Izpostavljeni ustvarjalci: Christian Kroupa, Alleged Witches

Naročite se na email listo prireditelja Mednarodni grafični likovni center:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid