Laguna Mestna plaža - otvoritveni vikend

Kopališče LAGUNA, mestna plaža Ljubljana, 10 let najboljše slovensko letno kopališče ODPIRA svoja vrata sezone 2018


v NEDELJO 17.6.2018 ob 11h vabljeni, da se pridružite na predstavi Plesnega centra MIMI, ki bo potekala v šotoru na travniku Piknik parka Laguna, vsi športni navdušenci pa se boste lahko pridružili Les Mills vadbami ob bazenu od 9.00-17:00 ure pri tem je potrebna obvezna predhodna prijava na:


Registrirani uporabniki Klub Laguna kupujejo dnevne vstopnice kopališča celo sezono po posebnem ceniku z do 50% nižjimi cenami !

 

Laguna Mestna plaža se že 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Pridite in se prepričajte. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, odbojko na mivki, velik piknik park s športno rekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče.

Otrokom prijazno kopališče in Lagunko: otroci do enega metra svoje višine imajo na kopališče prost vstop, vsak dan med 13. do 15. uro pa jim je na voljo brezplačna otroška animacija z maskoto Lagunko. Na kopališču je poseben otroški bazen z igrali in toboganom. Otroci bodo veseli tudi velikega novega trampolina in posebnih spretnostnih igral.

Kopališče je v sezoni odprto vsak dan od 9. do 20. ure, v zelo vročih dneh pa se je možno ohladiti na nočnem kopanju vse do 24. ure (obvestilo za vsa nočna kopanja bodo objavljena glede na vreme na naši FB strani). Dodatni program na  več kot kopališču spremljajte na FB Laguna Mestna plaža Ljubljana ter na laguna.si.

 

Zunanje povezave: laguna.lesmills.si/Več o otvoritvenem vikendu

Vir: GP Ljubljana Laguna Mestna plaža, Napovednik.com

Naročite se na email listo GP Ljubljana Laguna Mestna plaža:

Zemljevid