Meditacija Zdravljenje Stresa Zaradi Zamer, Obsodb

Pogoste OVIRE pri DUHOVNEM NAPREDOVANJU so GLOBOKE ZAMERE in OBSODBE. Četudi mislimo, da smo se jih že znebili, so brez zdravljenja le globoko zakopane v nas. Spravljajo nas v prikriti STRES in nižajo vibracijo. Da ne omenjamo povzročanja številnih OBOLENJ, kot npr. artritis, bolezni srca, želodca...

Kaj vse SMO ZAMERILI ali ŠE ZAMERIMO staršem, sorodnikom, učiteljem, bivšim partnerjem, sebi, politikom, državi? Koga tiho ali glasno obsojamo? Vse to kaže, da so NAŠA ČUSTVA še GLOBOKO PRIZADETA. Ob mislih na dogodke se spet odprejo stare rane, ki jih želimo potlačiti ali pozabiti. Kdor kuha zamere, najbolj spodkopava svoje zdravje, ker živi v STALNEM PRIKRITEM STRESU, si onemogoča biti srečen, umirjen in ne more napredovati. Ne živi v ZDAJ, v tem trenutku, temveč za nazaj.

Pogoj, da si zvišamo vibracijo, da zaživimo brez stresov, zdravo, srečno in da duhovno napredujemo je da dokončno opravimo z vzroki, zakaj smo ali še zamerimo in obsojamo. Mogoče celo koga sovražimo! Težka, obremenjujoča čustva, ki posledično vabijo NEGATIVNE ENERGIJE v našo bližino.

Pred nami je poglobljena meditacija, ki s posebnim postopkom "reverse engineeringa" prinaša vklop samozdravljenja na najglobjih nivojih, pelje do ODPUŠČANJA SEBI in DRUGIM, zato toplo vabljeni tako začetniki, kot vajeni meditacij!


 

ZDRAVLJENJE STRESA ZARADI ZAMER IN OBSODB

Vodena kvantna meditacija - čudoviti duhovni wellness in multidimenzijsko zdravljenje


 

~ Vabljeni ste, da napišete 3 - 4 osebne želje, pri čem naj vam duhovni svet pomaga ( razreševanj travm, blokad, čustvenih ali fizičnih bolečin ), ali pri katerih željah in ciljih naj vas podpre. ŽE NAPISANE prinesite s seboj za osebno obravnavo v izredno efektnem zdravilnem Energijskem svetlobnem krogu ~


 

TA POGLOBLJENA MEDITACIJA PRINAŠA:

- OPUŠČANJE ključnih vzrokov za kreiranje ZAMER, OBSODB, SOVRAŠTVA in PRIKRITEGA STRESA 

- ODPIRANJE srca za LJUBEČA medsebojna RAZMERJA

- IZKUŠANJE poglobljene LJUBEZNI DO SEBE in vseh okrog sebe

- PONOVNO VZPOSTAVLJANJE svojega PRVOBITNEGA STANJA za obuditev MOČI in USPEŠNOSTI

- ZAVEDANJE in OPUŠČANJE starih rodovnih VZORCEV in NAVAD

- PREMIK iz dualnega razmišljanja v polje ENOSTI in sprejemanje KVANTNE ENERGIJE

- AKTIVACIJO DNK in subatomskih nivojev

- USKLAJEVANJE s svojim SVETLOBNIM TELESOM in ponastavitev osebnega MAGNETNEGA POLJA

- v posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU še vrhunska pomoč pri MULTIDIMENZIJSKEM ZDRAVLJENJU sebe in svojih najdražjih, izvedena z  mogočnimi ZDRAVILCI iz najvišjih vibracijskih nivojev ( glede osebnih želja, travm, fizičnih in čustvenih bolečin, dviga vibracije in zavedanja, zaupanja, jačanja notranje moči, vere vase...


 

~ Kanalizirana meditacija, ki jo vodi mednarodna certificirana Kvantna hipno regreso terapevtka in voditeljica kanaliziranih Kvantnih meditacij Eva Pavlin, je primerna tudi za mladino, sposobno ležati 2 uri v miru in tišini ( ne nujno ves čas v isti legi: in hišne ljubljenčke ( možnost vodenja pri vas doma ).

~ Trajanje: 2 uri

~ Pripor. prost. prispevek: 20 €, študentje 10 €

~ Zaradi omejenega števila je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na: eva.pavlin.inquantum@gmail.com  

~ Kvantne meditacije izvajamo LEŽE, zato S SEBOJ PRINESITE debelejšo PODLOGO, ODEJO in VZGLAVNIK.

~ UŽIVANJE ALKOHOLA in DROG ter MOČNE DIŠAVE so NA DAN MEDITACIJE PREPOVEDANI!

~ V prostor zaradi oseb, ki se umirjajo ali meditirajo, VSTOPAMO TIHO. Telefoni so POPOLNOMA IZKLJUČENI.

Vabljeni na to enkratno duhovno potovanje - naslednji korak v korenito spremembo svojega življenja!


 

~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe ®  se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji in poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej odražajo napi specifični problemi. Veseli bomo če POVABITE ali obvestilo POSREDUJETE še komu, ki si žali izboljšati kvaliteto svojega življenja in duhovno napredovati. Hvala.


 ~ Lokacija NA VRTAČI 10, LESCE - poleg AVTO MONY! Parkiranje je možno pred stavbo. Smo v I. nadstropju.~ OPOZORILO: vodenih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijsko energijsko zdravljenje in pripomoček k osebni in duhovni rasti.

Zunanje povezave: www.facebook.com/eva.pavlin.inquantumzemljevid.najdi.si/najdi/na+vrta%c4%8di+10%2c+lesce

Vir: Eva Pavlin, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Eva Pavlin:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid