Bar Hop za samske (30-55 let) - Let's Mingle!

  • Želite petkov večer preživeti družabno in nadvse zabavno

  • Bi radi malo odklopili od vseh obveznosti, se sprostili in hkrati spoznali nove ljudi?


Ja? Potem je petkova zabava prava za vas! Z največjim veseljem vas popeljemo v prijeten, zanimiv in družaben večer ob Ljubljanici, ob kateri se že čuti utrip poletnega dogajanja.

Ali veste? 
BAR HOP oz. BAR HOPPING je eden izmed najbolj priljubljenih spoznavnih dogodkov na svetu. In že nekaj let ga imamo v ponudbi dogodkov tudi mi, Dogodki za Samske. Veseli bomo, če se srečamo in skupaj preživimo en krasen že skoraj poletni večer.

Kako poteka naš BAR HOP?

1. BAR: Kavarnica Kapuciner*
Pijača dobrodošlice + prigrizki + mini Hitrih zmenki + še ena luštna spoznavna igra

V prvem baru se zadržimo največ časa, saj se najprej vsi spoznamo preko sproščenih "mini hitrih zmenkov". Tako na najbolj enostaven in zabaven način vsak spozna vsakega še preden se večer sploh začne. :) 

* Kavarnica Kapuciner se nahaja na Kongresnem trgu v Ljubljani. To je edini lokal na asfaltni ploščadi trga. Lokal bo prve dve uri na voljo le nam - kar je več kot čudovito glede na to, da so lokali ob petkih zvečer vsi polni ljudi.

2. BAR: Bar Solist
Pijača po porabi - prosto druženje

Ko se spoznamo vsi v prvem baru, je na vrsti drugi bar, dobra glasba in druženje ob različnih spoznavnih trikih (ali pa tudi ne - kakor si boste zaželeli: .

* Bar Solist se nahaja tik ob Ljubljanici in velja za enega izmed najbolj priljubljenih ljubljanskih lokalov z dobro glasbo. Prav za nas bodo rezervirali stoječe mize na prostem, ob katerih bomo nadaljevali naše druženje. 

3. BAR: Pub Cutty Sark
Pijača po porabi + najboljša pica v Ljubljani - prosto druženje in ples za vse generacije

Ostane nam še en bar, bolj pub, v katerem se bomo lahko dodobra naplesali ob glasbi za vse generacije. Tudi v tem baru se pijačo plačuje po lastni porabi. A ker skrbimo za vaše želodčke, vas v tem baru Dogodki za Samske pocrkljamo s slastno Cutty pico, ki velja za eno izmed boljših v Ljubljani.

* Pub Cutty Sark se nahaja v Knafljevem prehodu in velja za enega najbolj sproščenih in "kul" lokalov v Ljubljani, kjer se zbirajo osebe 30+. Glasba je taka, da prav vse generacije plešejo in se veselijo do jutra. 

Zanimivo vedeti :)

V tujini BAR HOP poznajo tudi pod imenom BAR HOPPING oz. PUB CRAWL oz. PUB CRAWLING. 

Sam koncept se je prvič pojavil v San Franciscu v letu 1994, nato pa se je zaradi svoje priljubljenosti razširil v več kot 300 mest in več kot 44 držav po svetu. No, pa ga imamo sedaj tudi v Sloveniji! 

Prepotovali bomo cel svet v malem in se odpravili od bara v bar - center Ljubljane je naravnost popoln za tak večer! Vedno izberemo lokale, ki so izredno prijetni za nemoteno spoznavanje, priljubljeno druženje, zabavo in ples.

Kako je s plačilom dogodka?
Cena dogodka BAR HOP je 30 €.

Dogodek se poravna s predplačilom in vsebuje:

  • pijača dobrodošlice in prigrizki 
  • "mini hitri zmenki" + ostali spoznavni triki (neobvezujoči)
  • najboljša pica v Ljubljani
  • organizacija celotnega večera

Ko se boste prijavili na dogodek, vam bomo poslali podrobnejša navodila glede dogodka in predplačila na vaš elektronski naslov.  

Srečanja z vami se že veselimo!

P. S. Dogodek je primeren za vse starosti in mladosti, večina udeležencev je po navadi mladih nekje od 30 do 55 let. A kakorkoli - vabljeni vsi, ki se radi imate dobro, še boljše in tudi najboljše! :)

Zunanje povezave: Klik za VEČ o zabavnem BAR HOPUKlik za primer BAR HOPA v New YorkuBi dogodek podarili z DARILNIM BONOM?

Vir: Dogodki za Samske, Napovednik.com

Video

Zemljevid