Dogodek je že minil.

Razstava Harry Potter v Milanu - prijave

  • Kaj: Avtobusni izlet v Milano, 1 dan
  • Kdaj: sobota, 16.6.2018 ob 23.30
  • Kje: Turizem Desetnica, Slovenska c. 56, Mengeš
  • Prireditelj: King Kong Teater
  • Vstopnina: Od 59 eur naprej

Izlet na razstavo Harry Potter v Milano - 25. junij 2018

Prijave se zbirajo do 8 dni pred odhodom - vključno do 17.6.

Kostumi, scene, rekviziti ... svet Harryja Potterja, kot ga poznate iz filmov

Vabljeni na razstavo o Harryju Potterju v Milano!
Odhodna mesta:
3.30 Kranj (Hipermarket Mercator, Primskovo)
4.00 Ljubljana (Atlantis - BTC)
5.30 Vrtojba (Petrol na mejnem prehodu)

Program
Odhod v zelo zgodnjih jutranjih urah. Vožnja po Padski nižini mimo Padove, Bergama do Milana, kamor se bomo pripeljali v poznih dopoldanskih urah. Najprej se bomo sprehodili po središču mesta do znamenite stolnice in operne hiše Scala, nato pa si bomo vzeli nekaj prostega časa za okrepčilo (pizza, capuccino …).

Zgodaj popoldne se bomo sprehodili do območja, kjer boste oboževalci Harryja Potterja vstopili v svet čarovnije. Na več kot 1400 m2 so namreč postavljene filmske kulise, kostumi in drugi rekviziti s snemanj filmov o Harryju Potterju. Na razstavi so prikazane najbolj priljubljene lokacije, vključno s "skupno sobo" doma Gryfondom, učilnice za napoje in herbologijo ter Prepovedani gozd. Vstopili boste lahko tudi na igrišče za quidditch, presadili svojo lastno mandragoro in obiskali Hagridovo kočo ter sedli v njegov ogromen naslonjač.

Po ogledu razstave bomo sedli na naš avtobus in se odpeljali proti Sloveniji. Prihod domov je predviden v zelo poznih večernih urah.
* Za zaključene skupine organiziramo ogled razstave Harry Potter v Milanu do 9.9.2018 v terminu po želji skupine, lahko tudi z dodatnimi ogledi in obroki. 

Vir: King Kong Teater, Napovednik.com

Naročite se na email listo King Kong Teater:

Zemljevid