Klemen Slakonja in All Star Orchestra

Izvrsten dramski igralec in pevec, televizijski voditelj ter imitator Klemen Slakonja bo skupaj z zasedbo vrhunskih slovenskih glasbenikov uprizoril predstavo glasbenih presenečenj. Pod umetniškim vodstvom Lojzeta Krajnčana, ki je tudi idejni vodja projekta in avtor vseh priredb za orkester, bomo prisluhnili nekaterim največjim uspešnicam, kot so Ruf mich Angela, The Perverted Dance in Putin, Putout, s katerimi Klemen na svojem YouTube kanalu dosega več milijonov ogledov. Kot eden najbolj glasbeno nadarjenih slovenskih igralcev bo zablestel tudi v pevsko zahtevnejših vlogah, na primer v operni ariji Torna A Surriento, v lanski zmagovalni skladbi na izboru za pesem Evrovizije Amar Pelos Dois ter vlogi Jana Plestenjaka. Koncert bo začinjen s Klemenovim humorjem in teaterskim pristopom.


Nakup vstopnic: TIC - Kranjska hiša (Glavni trg 2, 4000 Kranj, tel: 00 386 4 238 04 50, info@visitkranj.si) ali pred začetkom koncerta na prizorišču.

Koncert bo potekal v vsakem vremenu.

Glasbeni večeri pod grajsko lipo:
V objemu srednjeveškega obzidja gradu Khislstein, na mirnem in očarljivem grajskem dvorišču, se v poletnih mesecih pod staro lipo odvijajo nepozabna večerna doživetja obarvana z dobro glasbo, vrhunskimi izvajalci, kakovostnim vinom in sproščenim druženjem.

Podporniki Glasbenih večerov: Mestna občina Kranj, Gorenjska Banka Kranj, Štern Group, Zavarovalnica Adriatic Slovenica, Agromehanika, Benton, Gorenjski glas, Radio Kranj, Radio Sora, Radio Gorenc.

Vir: Zavod za turizem in kulturo Kranj, Napovednik.com

Zemljevid