Ljubezen, govorica telesa, zapeljevanje

Si se že kdaj vprašal/a, kako NAČRTNO pritegniti PRAVEGA partnerja ali partnerico?
 

Izvedba dogodka je zagotovljena!


 Program:

  • Kako ustvariti pravilen prvi vtis?
  • Kako prepoznti in izražati ključne 3 signale privlačnosti? 
  • Kako slediti proces spoznavanja?
  • Kako se pravilno znajti in si neverbalno pomagati med zmenkom?
  • Kako razumeti ali ste "tarča" za eno noč ali "material" za trajno zvezo?
  • Kdaj se začeti dotikati?
  • Kako se pravilno dotikati v procesu spoznavanja?
  • Kdaj se prvič poljubiti?
  • Kako se pravilno poljubiti?

O dogodku:
Na intenzivnem 3-urnem seminarju boš korak za korakom prepoznal/a, kako točno pritegniti popolnega partnerja ali partnerico prav zate.

Si želiš vedeti kako?

Vse se začne in konča pri govorici telesa. Pri pravih neverbalnih signalih, gibanju in dotikanju.

Na seminarju se bomo načrtno sprehodili skozi neverbalno znanost zapeljevanja in po tem seminarju bo proces zapeljevanja postal kot nekakšen upočasnjen film: točno boš vedel/a kje v procesu si, kaj storiti in kako izpeljati naslednji korak.

Sposoben/na boš prepoznati skrite signale, zakrita čustva ter okno priložnosti, ki se odpre med razvojem spoznavanja in zapeljevanja.

Ta seminar je namenjen tako moškim kot ženskam, posebej samskim. (Prav to pa je tista posebna dodana vrednost: pridobili boste vpogled v "drugo stran" ).

Sposoben/na si boš odgovoriti na vprašanja, kot so:

Ali sem mu (ji) všeč?
Ali mi laže?
Kako vem, da mu (ji) nisem všeč?


O predavatelju:
Edvard Kadič je strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj, kot specialist za neverbalno komunikacijo, posebej za govorico telesa, pa se večino časa ukvarja s svetovanjem posameznikom in podjetjem pri vodenju, prodaji in razvoju ti. mehkih veščin dela z ljudmi.

Njegove stranke, doma in v tujini, so tako mala kot velika podjetja, ministrstva in javne ustanove tudi Državni zbor RS.

Vodi Delta Life Coaching Akademijo, redno komentira neverbalno komunikacijo v osrednjih slovenskih medijih in je avtor večih knjig, med drugim tudi uspešnic Govorica telesa in osebna karizma ter Zapeljevanje, priročnik za moške.

Njegova zadnja knjiga Samozavest je seksi, ki je izšla konec novembra 2017, se je v samo nekaj tednih zavihtela v sam vrh najbolje prodajanih knjig v Sloveniji, govori pa o samozavestni govorici telesa.

Vam torej manjka samozavesti? Želite narediti boljši vtis na ljudi, bolje vplivati na druge, izboljšati svoje vodstvene sposobnosti ali pa se zgolj znebiti treme in bolje nastopati na različnih dogodkih?

Prijavi se na idealen dogodek zate!

"Rožica v naravi ne more rasti narobe. Raste lahko le na svoj način" (Edvard Kadič)

Edvard ima za seboj preko 25 let izkušenj na vodilnih mestih v gospodarstvu, predvsem v prodaji. Ob tem je tudi avtor (Samozavest je seksi!, Govorica telesa in osebna karizma, Zapeljevanje, Povezava z večnim, 30 nasvetov za dober prvi vtis), kolumnist in bloger, prevajalec (Priročnik za novo paradigmo, Rojeni v obilju…), ustanovitelj Zavoda za napredne študije Delta v Ljubljani, predvsem pa predavatelj in v zadnjem času vedno pogosteje tudi mentor.

Včasih skočim tudi s padalom, obožujem ženine torte, izlete z družino, dobre knjige ne glede na zvrst in tattoo-je.

Vir: ona-on.com, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja ona-on.com:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid