BUNGA festival: Buh pomagej, Koper

Najbolj odmevani festival smeha na Primorskem se vrača v Koper. Z znanimi slovenskimi in tujmi komiki, komedijo, ki je razprodala gledališča po celi Sloveniji, in najboljšo publiko daleč na okrog = BUNGA - ta smeš’n festival!

Ker eden ni nobeden, gremo mi raje na dva. Z vami bomo torej dva smešna večera, kar tako med tednom v juniju, preden konča se šola in se gre na morje.


  • 14. JUNIJ, četrtek - VEČER KOMIKOV

Zabavali nas bodo:

Gašper Bergant #obrazreklam
Lucija Ćirović #fata
Milan Vodopivec #vaškižupnik & Maja Blagovič 
#vaškaopravljivka
Srđan Jovanović #balkanac
in povezovalec Žan Papič #zagatepst

Več informacij o Večeru komikov na


  • ‍17. JUNIJ, torek - BUH POMAGEJ - vsemogo(č)na komedija

    Komedija, ki so jo v vseh regijah po Sloveniji zelo dobro sprejeli. V nekaterih abonmajih so jo celo razglasili za komedijo leta. Tokrat stopa zadnjič na domača tla v Sežani.

    V enem in edinem vaškem bifeju Eden se iz dneva v dan odvijajo enake zgodbe. Izkušen gostinec Marko do obisti pozna navade svojih gostov, zato ob nedeljah bife odpre nekoliko prej. Na kavico in jutranja modrovanja takrat namreč prihaja Tuljo, lastnik pogrebnega zavoda Eden manj.

    Tudi tistega usodnega nedeljskega jutra ob premlevanju dogodkov vaškega življenja sanjata nov in drugačen svet, le da ju tokrat med sanjarjenjem preseneti obisk gospoda Boga. Razočaran nad človeštvom jima ta slovesno naznani, da pripravlja nov vesoljni potop. Novica ni kaj prida spodbudna in Tuljo in Marko nad njo nista najbolj navdušena. Ko pa jima Vsemogočni pove, da sta med vsemi Zemljani edina, ki bosta vesoljni potop preživela, postanejo prijatelji. Prijateljski odnos opogumi Tulja in Marka, da Bogu začneta sugerirati načrt nove, pravičnejše ureditve sveta. Tekom dogajanja doživita svoj notranji razvoj in se iz egocentričnih in koristoljubnih Slovencev začneta spreminjati v bojevnika za dobrobit vsega človeštva …

    Igrajo: Boris Devetak, Žan Papič, Franko Korošec - Scenarij: Boris Devetak, Žan Papič - Režija: Danijel Malalan - Kostumografija: Tina Bonča - Scenografija: Klemen Merhar, Boštjan Majcen - Producent: Smejmo se - Koproducent: Kosovelov dom Sežana


Vstopnice so na voljo po znižani ceni za oba večera v predprodaji (preko spretne strani) oziroma na dan dogodka.

Zunanje povezave: www.bunga.si

Vir: BUNGA - ta smeš'n festival, Napovednik.com

Naročite se na email listo BUNGA - ta smeš'n festival:

Video

Zemljevid