BUNGA festival: Večer komikov, Koper

Najbolj odmevani festival smeha na Primorskem se vrača v Koper. Z znanimi slovenskimi in tujmi komiki, komedijo, ki je razprodala gledališča po celi Sloveniji, in najboljšo publiko daleč na okrog = BUNGA - ta smeš’n festival!

Ker eden ni nobeden, gremo mi raje na dva. Z vami bomo torej dva smešna večera, kar tako med tednom v juniju, preden konča se šola in se gre na morje.


  • 14. JUNIJ, četrtek - VEČER KOMIKOV

Zabavali nas bodo:

Gašper Bergant #obrazreklam
Skečoholik, obraz z reklam, ljubitelj suhomesnih proizvodov in mladih deklet. Enega je v njegovem življenju bistveno več, kot drugega. Kralj balkanskega črnega humorja.

Lucija Ćirović #fata
Včasih Fata, bodoča upokojenka in dan današnja edinstvena ventrilokvistka. Ženska, ki govori iz trebuha s ptičem nabitim na roko. Svašta, bi rekla Fata.

Milan Vodopivec #vaškižupnik & Maja Blagovič 
#vaškaopravljivka
Toliko skupnega in toliko razlik. Vaška opravljivka in vaški duhovnik. A ni že tukaj nastavek za zaplet?

Srđan Jovanović #balkanac
"Jao, komaj čakam, da pridem. Nazadnje sem bil na morju z družino leta 1984 v Portorožu, a se je kaj spremenilo?" -"Ne Srđan, čisto nič. V Divači je še vedno na železniški postaji 500 ljudi na dan". Eden najboljših komikov z Balkana direkt iz Beograda.

in povezovalec Žan Papič #zagatepst
Mah tak človek za katerega ne veš kaj bi rekel. Z eno roko bi ga božal z drugo pa pretepal. In začuda bi on to situacijo razumel. Kratek stik v njegovi glavi povzroči neskladnje leve in desne polovice možganov. Buh pomagej.

  • ‍17. JUNIJ, nedelja - BUH POMAGEJ - vsemogo(č)na komedija

Komedija, ki so jo v vseh regijah po Sloveniji zelo dobro sprejeli. V nekaterih abonmajih so jo celo razglasili za komedijo leta. Tokrat stopa zadnjič na domača tla v Kopru.


Vstopnice so na voljo po znižani ceni za oba večera v predprodaji (preko spretne strani) oziroma na dan dogodka.

Zunanje povezave: Več o dogodku na naši spletni strani

Vir: BUNGA - ta smeš'n festival, Napovednik.com

Naročite se na email listo BUNGA - ta smeš'n festival:

Video

Zemljevid