Prijava na predavanje z druženjem za samske

  • Ste samsko dekle ali fant, ki želite srečati svojega bodočega življenjskega partnerja/partnerko, a ugotavljate, da imate v vsakdanjem življenju premalo priložnosti, kjer bi ga/jo lahko spoznali?
  • Se vam morda ponavljajo določene težave, ki vas ovirajo pri vzpostavljanju odnosa s potencialnim bodočim partnerjem/partnerko?
  • Vas v vsakokratnem razmerju s fantom/dekletom spremljajo zapleti, zaradi katerih vsaka vaša zveza razpade?

Če ste na katero od zastavljenih vprašanj pritrdilno odgovorili, vas vabimo na izobraževalno in družabno srečanje za samske, ki bo v petek 22. junija 2018 s pričetkom ob 19. uri v Ljubljani.

V predavanju boste lahko prisluhnili o pomembnih korakih do primernega partnerja in trajnega partnerskega odnosa ter o odpravljanju ovir na tej poti.  Predavala bo zakonska in družinska terapevtka Darja Jurinčič Jogan, mag. zakonskih in družinskih študij, ki se še posebej posveča delu s samskimi, ki se soočajo s težavami pri iskanju življenjske(ga) partnerice / partnerja ali pri razvoju trajnega partnerskega odnosa.

Drugi del srečanja bo namenjen medsebojnemu spoznavanju in druženju ob pogovoru in prigrizku in pijači.  

Prijavite se lahko do 15. junija 2018 oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest po elektronski pošti info@zavod-istra.si ali telefonu 031 281 867. Zaradi lažje organizacije srečanja prosimo, če nam ob prijavi sporočite poleg vašega imena še vašo starost ter telefonsko številko, ki ju ne bomo razkrivali drugim. 

Za zgodnje prijave do 4. junija 2018 nudimo 20 % popusta. 

Po prijavi bomo vsem prijavljenim posredovali podatke za plačilo. 

Lepo vabljeni!

 

Zunanje povezave: Predstavitev sodelujočihVeč o dogodkuVeč o organizatorju srečanja

Vir: Zavod Istra, Napovednik.com

Naročite se na email listo Zavod Istra:

Zemljevid