Seine + Couch ‘n’ Transistor koncert

SEINE (Zagreb, Hrvaška; Moonlee Records)
Ivan Ščapec – kitara, vokal
Ivan Grobenski – bas
Dimitrij Mekotanović Petrović – bobni 
Glasbo Seine lahko zaužijete kot zgodbo punkerja v preobleki folk albuma ali pa kot čuten folk album prežet z duhom punka! 
'Sno Sna', ki je nastal pod založbo Moonlee Records zaznamujejo zasanjano brenkanje Ivanove akustične kitare, psihoaktivne bas linije in minimalistično, toda vselej udarno bobnanje, prepleteni v zgodbo o ljubezni in hrepenenju. Naša ušesa in srca prebada Ivanova unikatna barva glasu s samosvojim, ženstvenim karakterjem, ki spominja na zasedbo Cigarettes After Sex, patos vokalne artikulacije asocira tudi na emo pionirje Sunny Day Real Estate. Vendar se esenca njihove glasbene ekspresije skriva v zvenu akustične kitare in introspektivnemu, pogosto melanholičen duh sredine devetdesetih let minulega stoletja.

COUCH ‘N’ TRANSISTOR (Obala)
Aleš Mikac kitara, vokal
Denis Radulović – Žvaki bas
Tomaž Ogris bobni
Liam Hlede kitara, vokal 
Aleš in Tomaž sta lovila črne ribe (BLACKFISH, skapunkrock), Žvaki je srkal energijo iz implozije (Implosia, instrumental rock s psihadeličnimi začimbami), Liam pa je branil Sarajevo (Valter Brani Sarajevo, punk). Potem so bili Blackfish predskupina Implosie in tam so se spoznali prvi trije. Zaprli so se v garažo in ustvarjali, imeli tudi že par koncertov. Nekaj jim je manjkalo....’’hmmm, tuki bi pasala še ena kitara’’ je rekel Žvaki in potem je poklical Liama. In se je zgodila ljubezen na prvi Hurricane. Ostalo je zgodovina......khm, pardon, prihodnost
Kaj igramo? Ime pove vse!
Predstavljaj si, da si na kavču s tranzistorjem pri ušesu...... in pol vidiš da je kavč sredi plesišča.......in da je plesišče sredi vesolja...... v daljavi pa Lucky Luke jaha na Jolly Jumperju proti sončnem zahodu.....v glavnem, pridi nas poslušat.

Vir: CMK bar, Napovednik.com

Zemljevid