Prulčkov odprti petek - TheWet & Attic Mist

  • Kaj: Pop in rock
  • Kdaj: petek, 18.5.2018 ob 20.00
  • Kje: Prulček, Ljubljana
  • Prireditelj: Prulček
  • Vstopnina: Brez vstopnine

Petkovi večeri so kulminacija tedenskega programa, ki vključujejo razvedrilno glasbo za vse starosti ob vgnezditvi številnih razvad, kot so prosti vstop, izbor izjemnih piv in enkratna postrežba. Vse to nemudoma pripelje do ekstaze obiskovalcev in čutnega ugodja v samopozabi telesnega užitka do polne odpetosti. 

THeWET
THeWET je škofjeloška skupina, ki jo sestavljamo Marko Štibelj, Matic Žagar, Martin Doljak in Vid Vraničar. Glasbeno sodelujemo že več kot deset let. V tem času smo si nabrali veliko odrskih in studijskih izkušenj s katerimi bogatimo svoj nastop. V svojih besedilih pokažemo družbeno kritičnost, sproščenost in mladostno brezbrižnost, ne manjka pa tudi humorja, domišljije in ljubezni. Preigravamo svojo različico funk, raggea, ska in hard rock glasbe.

Attic Mist
Attic Mist je zasedba petih glasbenikov, ki v glasbeni svet vstopa skozi lastno izražanje in doživljanje neskončne širine celotnega rock spektra. Hard rock žanrska linija pa dodatno spodbuja svobodno voljo teamskega duha skupine, ki se v solo improvizacijah spontano prepusti tudi toku Rock'n rolla in Blues-a. Attic Mist pluje v toku glasbenega ravnovesja, ki ga je skupina dosegla v slabih dveh letih in si dokaj hitro utrla pot preko lokalnih meja domačega Kranja ter uprizorila kar lepo število samostojnih koncertov.

 

Zunanje povezave: www.youtube.com/watch?vllatbmvduyowww.youtube.com/watch?time_continue182& v5vqq4mt0tfoSpremljaj Prulčkov programwww.prulcek.si

Vir: Prulček, Napovednik.com

Zemljevid