Made in Slovenia

S prodajno razstavo v spreminjajnu predstavljamo dobre prakse slovenskih oblikovalcev in podjetij, ki delujejo v kreativnem sektorju. Spodbujamo razvoj izdelkov in storitev, ki so povezani z načeli Centra za kreativnost, ki združujejo ustvarjalnost s poslovno vizijo.

Na razstavi predstavljamo izdelke, ki so jih oblikovali slovenski oblikovalci, večinoma so tudi proizvedeni v Sloveniji. Želimo, da bi razstavo v prihodnje dopolnjevali z vedno novimi inovativnimi izdelki, njihov razvoj pa želimo pospeševati tudi skozi delovanje Centra za kreativnost.

Pod naslovom Made in Slovenija ustvarjamo kolekcijo, ki bo v svetu prepoznana kot dobro slovensko oblikovanje, ki bo promovirala trajnostna načela ter prispevala k sodelovanju med kreativnim in gospodarskim sektorjem z namenom družbenega napredka, razvoja inovativnih izdelkov, storitev in dvigu prepoznavnosti slovenskih blagovnih znamk. Razstava predstavlja tudi korak naprej do uporabnikov teh izdelkov in novo priložnost, da se v slovenskih domovih pogosteje znajdejo kreacije slovenskih ustvarjalcev.

Zunanje povezave: MAO novice

Vir: Muzej za arhitekturo in oblikovanje, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Muzej za arhitekturo in oblikovanje:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid