Meditacija Dvig Notranje Moči, Biti Stvarnik

Ob pomoči čudovitih SVETLOBNIH BITIJ iz najvišjega vibracijskega sveta bomo v sebi PREBUJALI svojo NOTRANJO MOČ, VEDENJE in ZAVEDANJE. Vsakdo ima svoj BOŽANSKI NAMEN in prihaja čas, ko bomo začutili in vedeli, zakaj smo tukaj. OPUŠČAMO STARO, ki MORA UMRETI, da se kot Feniks ponovno dvignemo in ODLOČNEJE, MIRNEJE in SPROŠČENO vstopimo v NOVO ŽIVLJENJE! 

Zato vas toplo vabim na PRAV POSEBNO MEDITACIJO, primerno tako za začetnike, kot vajene meditacij.


DVIG NOTRANJE MOČI IN OBČUTENJE BITI STVARNIK

Vodena kvantna meditacija - čudoviti duhovni wellness in multidimenzijsko zdravljenje~ Vabljeni da napišete 3 - 4 osebne želje, pri čem naj vam duhovni svet pomaga ( odpravljanje travm, blokad, čustvenih ali fizičnih bolečin, usmeritve... ), pri katerih željah in ciljih naj vas podpre. NAPISANE prinesite s seboj za osebno obravnavo v izredno efektnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU ~


 

TA MEDITACIJA PRINAŠA:

- iz svojih energijskih polj bomo ZBIRALI ENERGIJO in jo usmerili v prostor okrog svojega SRCA

- povabili bomo svojega NAJLJUBŠEGA ŽIVALSKEGA VODNIKA – PRINAŠALCA SPOROČIL, ki nas bo vodil in spremljal skozi celotno aktivacijo. Povabite lahko svojega zdajšnjega ali preteklega hišnega ljubljenčka, domišljijsko žival, pravljično bitje, kristal ( samoroga, delfina, zmaja.. )

- v telo bomo vnesli MOČ ZLATE VALUJOČE SVETLOBE v obliki milijonov DROBNIH, UTRIPAJOČIH LUČK

- svetloba nam bo pomagala PREUREDITI naše CELICE ( kot npr. z zvokom ali molitvijo preuredimo strukturo vode )

- uglasili in uredili bomo svetlobne vzorce, da bo Svetloba SPROŽILA KREPITEV samozdravljenja, miselne jasnosti, uravnotežanja čustvenega telesa in aktivirala duhovno zavedanje

- PORAVNALI bomo svoja ENERGIJSKA TELESA, da postajamo jasnejši, natančnejši, bolj določeni, prizemljeni, prisotni v TUKAJ in ZDAJ

- manj stvari nas bo spravljalo v STRES in SKRBI, postali bomo mirnejši, umirjenejši, ljubeznivejši, z več ljubezni v srcu

- energijsko bomo PREJELI VODENJE, kako se osvobajati STRESA, BOLEČIN, SKRBI, BOJAZNI in vseh podobnih znakov, ki smo jih nabirali leta - to svoje KRITIČNO STANJE

- učili se bomo ustvarjati ČUDOVITO PRIHODNOST in ZDRUŽEVATI ENERGIJO v svoji TOČKI ZAVEDANJA, da postanemo biser MODROSTI, MILOSTI in biti ENA MOČ – STVARNIK sam.

- v posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU še vrhunska pomoč pri MULTIDIMENZIJSKEM DUHOVNEM ZDRAVLJENJU in SAMOZDRAVLJENJU in  sebe in svojih najdražjih, izvedeno z mogočnimi ZDRAVILCI iz najvišjih vibracijskih nivojev ( glede osebnih želja, travm ali blokad, izboljšanja zdravja in počutja, odpiranja srca, zdravljenja notranjega otroka, dviga vibracije, zavedanja, jačanja notranje moči, vere vase, v prihodnost in vse okrog sebe... ).


 

~ Kanalizirana meditacija, ki jo vodi mednarodna certificirana Kvantna hipno-regreso terapevtka in Voditeljica kanaliziranih kvantnih meditacij Eva Pavlin, je primerna tudi za mladino, sposobno ležati 2 uri v miru in tišini ( ne nujno ves čas v isti legi: ter hišne ljubljenčke ( možnost vodenja pri vas doma ).

~ Trajanje: 2 uri

~ Pripor. prost. prispevek: 20 €, študentje 10 €

~ Zaradi omejenega števila je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na:  eva.pavlin.inquantum@gmail.com

~ Kvantne meditacije izvajamo LEŽE, zato S SEBOJ PRINESITE debelejšo PODLOGO, ODEJO in VZGLAVNIK.

~ UŽIVANJE ALKOHOLA in DROG ter MOČNE DIŠAVE so NA DAN MEDITACIJE PREPOVEDANI.

~ V prostor zaradi oseb, ki se umirjajo ali že meditirajo, vstopamo TIHO, telefoni so popolnoma IZKLJUČENI.

Vabljeni na to enkratno duhovno potovanje - naslednji korak v korenito spremembo svojega življenja!


 

~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe® se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji, v poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej močneje odražajo naši specifični problemi.

Veseli nas, če obvestilo POSREDUJETE ŠE KOMU, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in duhovno napredovati. Hvala!


 

Lokacija Podutiška cesta 92 (avtobusa št. 5 – Podutik in 22 – Kamna Gorica, postaja KOSEZE, pri policiji)


Iz Podutiške je VHOD v stavbo iz LEVE bočne strani, za vstop POZVONITE na skrajni spodnji modri zvonec. Smo v II. nadstropju!

PARKIRANJE je možno pred stavbo iz Podutiške, kot tudi za stavbo. Iz Podutiške zavijete na Ledarsko in nato prvo levo na Ul. Franca Mlakarja. V tem primeru je vhod iz DESNE bočne strani.


 

~ OPOZORILO: Vodenih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijsko zdravljenje in pripomoček k osebni in duhovni rasti.

 

Zunanje povezave: www.facebook.com/eva.pavlin.inquantum

Vir: Eva Pavlin, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Eva Pavlin:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid