Anti-age kozmetika - delavnica

Preprosto povedano – vsi se počasi staramo. In prav je tako. Postajamo zrelejši, modrejši :)  In nihče ne more zanikati tega, da so tiste smejalne gubice okrog oči in ust pravzaprav zelo simpatične, saj odražajo nas – takšne, kot smo. Brez njih bi bil obraz brezizrazen, podoben maski.

Ko govorim o anti-age naravni kozmetiki, imam v mislih nekaj drugega. Vsa tista leta, ko je bila koža izpostavljena soncu, ker se mladi nismo zavedali, kaj ji UV žarki povzročajo in ko smo uporabljali take in drugačne koži ne preveč prijazne izdelke… Z leti seveda koža izgublja prožnost in vlago, na njej se pojavijo tudi pigmentni madeži. In če ne prej, pride tedaj čas, da se ji bolj posvetimo.

Nič ni preprosto in čarobne paličice tudi ni. Zato ne bomo govorili le o kozmetiki, temveč o vsem, kar pravzaprav vpliva na kožo – od hrane, navad, stresa, o notranjem in zunanjem staranju. Kasneje bomo prešli na naravne sestavine v anti-age kozmetiki, na rastlinska in eterična olja s posebnimi učinki ter vitamine, antioksidante in ostale aktivne učinkovine.

Nato pa nas čaka še ustvarjanje kar štirih prestižnih izdelkov za nego kože. Uporabljale bomo najnaprednejše sestavine na našem trgu, poskrbele bomo za vlago in prožnost kože, preprečevale starostne madeže in odpravljale gubice ter blažile rdečico in vneto kožo.


IZDELALE BOMO:

  • Arganovo anti-age kremo z učinkovinama Age Defense in Hema’tite - Glavna aktivna sestavina v kremi bo Gatuline® Age Defense, ki ščiti kožo pred zunanjimi dejavniki kot so UV žarki in onesnaženje, hkrati pa zavira oksidativni stres in se bori proti staranju. Anti-age mineralni kompleks Hema’tite stimulira sintezo kolagena in izboljšuje teksturo povrhnice. Drugi izbrani sestavini sta olje šipkovih plodov in arganovo olje, ki sta med najboljšimi za anti-age nego.
  • Intenziven "lifting" gel s kolagenom in AHA kislinami    Regenerativni kompleks intenzivno vlaži in gladi našo kožo (sadne AHA kisline, hialuronska kislina, kolagen ).
  • Anti-age tonik z vitaminom C in aloe vero                        Vitamin C, ki stimulira sintezo kolagena, ščiti celice pred poškodbami zaradi prostih radikalov in izenačuje ten kože, je eden najmočnejših antioksidantov. Dodali bomo aloe vero in izbrane hidrolate.
  • Smiljev anti-age serum s koencimom Q10 in cetiolom   Prestižen anhidridni serum, obogaten s skvalanom, cetiolom ultimate in koencimom Q10 - več na spletni strani!

PREDAVA: Inka P. Gerkšič, mednarodno certificirana aromaterapevtka. Po pridobljenem certifikatu angleške aromaterapije je pridobila tudi znanje francoske aromaterapije ter se nato posvetila študiju formuliranja in izdelave naravne kozmetike. Je ustanoviteljica Naravnega Kotička in Aroma Akademije ter predavateljica, pri čemer zajema izkušnje iz dolgoletnega vodenja tečajev za študente in individualnega dela z njimi, zato zna približati slušateljem tudi zahtevnejšo snov.


POMEMBNO: Delavnica je naprednejša in je namenjena udeležencem s predznanjem izdelave emulzij! Več o tem si oglejte na spletni strani  pod zavihkom "Zahtevnost delavnice in potrebna predznanja".

DATUM: 14.6.2018 (od 17h do 21h)

LOKACIJA: Ljubljana, Brnčičeva 21.

CENA: 65 € – v ceno je zajeta skripta, izdelki, embalaža in razvajanje z domačim ekološkim čajem.

PRIJAVA: Prijavnica, več o delavnici in mnenja udeleženk prejšnjih delavnic so na spletni strani Naravnega Kotička. Dodatne informacije dobite na info@naravni-koticek.si.

Delavnica je namenjena manjšemu številu udeleženk, zato vam svetujem, da se pravočasno prijavite in si tako zagotovite mesto.

Pridružite se nam in prenovite svojo kožo!  :)

Zunanje povezave: Oddaja Dan - Naravna anti-age kozmetika:Gladilec gubic laški smilj

Vir: Naravni Kotiček, Napovednik.com

Naročite se na email listo Naravni Kotiček:

Zemljevid