Versus: Dojaja / Shekuza

  • Kaj: Alternativa, urbana
  • Kdaj: petek, 18.5.2018 ob 23.00
  • Kje: Gala hala, Ljubljana
  • Prireditelj: Društvo Kapa
  • Vstopnina: 3 EUR pred polnočjo, 5 EUR kasneje


Back to back DJ set

Je bilo res nujno, da do takšnega monumentalnega izbruha v slovenski klubsko-elektronski reprezentanci pride prav sredi svetovnega VERSUS prvenstva?

Da je bil ta tehno dvoboj neizogiben, je na tiskovni konferenci pojasnil Dojaja: "Jaz sem želel iti preko stvari, ampak v tem trenutku to ne gre in vam bom samo povedal, na kakšen način smo mi komunicirali. Da zvem pred rejvom, da sicer res serviram K*[onsistetno kvaliteto]* že od devedesetih, a da me lahko nek zelenec razpleše – mene, mojo familijo, Gala Halo, Šmarno Goro!"

Za komentar smo prosili tudi Shekuzo: "Bile so težke besede. Nikoli, nikoli njegova družina ni bila omenjena, omenjen pa je bil on, Gala Hala in ta Šmarna gora. Če on smatra, da nisem v formi, naj mi pove, grem z velikim veseljem za šank. Ampak ko sem na odru, me ni za podcenjevat."

Lahko si samo mislimo, ali bi bila naša vrsta uspešna, če bi bila njena glavna protagonista drugačne narave. Bolj komercialna in manj strastna ter brezkompromisna. O tem nima smisla razpravljati. Tak je pač kvaliteten rejv!

Vstopnina: 3 € pred polnočjo, 5 € kasneje

Vir: Društvo Kapa, Napovednik.com

Zemljevid