Salonski: Poslovilni Koncert

  • Kaj: Alternativa, urbana
  • Kdaj: sreda, 16.5.2018 ob 21.00
  • Kje: Gala hala, Ljubljana
  • Prireditelj: Društvo Kapa
  • Vstopnina: 3 EUR

Življenje piše lastne zgodbe, ne ozirajoč se na naše načrte. Tako je pred zasedbo Salonski novo poglavje, ki za enega izmed članov pripravlja nove izzive v tujini. Preden pa se za kar nekaj časa razidejo vsak na svoj konec, se Salonski želijo posloviti od vseh nas v stilu – s Salonskim poslovilcem!

Po treh letih se zasedba vrača na Letni vrt Gala hale in nas vabi na prav poseben in ekskluziven koncert. Poleg dobro znanih viž nam bodo prvič predstavili tudi nekaj čisto svežih kompozicij, ki bodo pri Klopotcu izšle letos poleti.

Salonski ostajajo samosvoji in navihani. Rdeča nit njihovega zvoka je ljudsko izročilo, ki ga prepletajo z raznovrstnimi elementi countryja, komorne glasbe, tanga, sem pa tja ščepci šansona, kabareja, bluesa, doo wopa… Spretno ustvarjajo ritmično razgibanost, ki nas vodi skozi različna razpoloženja, ta pa gradijo na ustvarjalni spretnosti zasedbe. Veselimo se lahko torej nastopa, na katerem nas bodo igrivi Salonski znova popeljali skozi svoj raznolik glasbeni svet in odkrili kakšen nov, skrit kotiček v njem.

Godli nam bodo:
Domen Finžgar (harmonika), Jana Arlič (violina), Katja Glinšek (violina), Ana Svetel (klavir), Žiga Barba (pozavna) in Miha Hafner (Rog).

Kdo ve, kdaj bomo imeli priložnost Salonske zopet videti na odru, zato priložnosti ne gre zamuditi! Pa še prav fino bo.

 

Vstopnina: 3 €

*V primeru dežja se dogajanje začne ob 21:00 v dvorani!

Vir: Društvo Kapa, Napovednik.com

Zemljevid