My Favourite Things - 10 let kvarteta Vox Arsana

Vox Arsana velja za edinstven vokalni jazzovski kvartet v Sloveniji in jugovzhodni Evropi. V svojo eksplozivnost so ujeli moderni swing, začinjen z bogatimi harmonijami in virtuoznimi ritmi jazza.

Skupina Vox Arsana je nastopila na pomembnih festivalih v Sloveniji, Franciji, Italiji, Hrvaški, Srbiji in Združenih državah Amerike (Ohio, New York). Člani redno sodelujejo s priznanimi slovenskimi in tujimi glasbeniki ter so stalni gostje različnih big bandov (Big band orkester RTV Slovenija, Jazz orkester HRT, Big Band DOM in Toti big band Maribor). Od leta 2013 delujejo pod mentorstvom legendarne zasedbe New York Voices (dvakratna dobitnica nagrade grammy) in nastopajo v domačih in tujih radijskih ter televizijskih oddajah.
Novembra 2015 je skupina Vox Arsana izdala svoj prvi studijski album "Turn It Up", ki je nastal v sodelovanju z odličnim Big Bandom RTV Slovenija. Posebno poslastico na albumu predstavlja gostovanje legendarnih New York Voices. Album je bil nominiran za zlato piščal 2015.

Koncertni program bo posvečen svetovnim uspešnicam swinga, filmski glasbi, večnim slovenskim popevkam in izvirni avtorski glasbi.

Člani kvarteta Vox Arsana so: Nina Strnad, Ana Delin, Samo Ivačič in Mladen Delin.

Spremljevalni jazzovski trio: Renato Chicco – klavir, Luka Gaiser – kontrabas in Bruno Domiter – bobni.


Cena vstopnice: 17 EUR, 13 EUR*
V ceno vstopnice je vključena tudi povratna vozovnica za vzpenjačo. 
* študentje, upokojenci, skupine nad 15 oseb

Prodaja vstopnic: Info center na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače,  na vseh prodajnih mestih  drugim Petrolovi bencinski servisi, poslovalnice Kompasa po Sloveniji …).

 

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid