Pripravi se na najbolj nor WOOP rojstni dan!

Super energična zabava z veliko skakanja in smeha

Trampolini so super za vse, ki obožujejo zabavo. Za adrenalinske navdušence in vnete žurerje. Za tiste, ki jih razganja od energije. Za vse, ki bi radi preizkusili svoje sposobnosti. Ter tudi za čisto vse ostale. Zato bodo prav vsi veseli povabila na WOOP rojstni dan, na katerem se bo skakalo do neba! Povabi svoje frende na prav posebno rojstnodnevno zabavo v trampolinski park WOOP tudi ti! Pokaži jim, da imaš čisto nore ideje in poskrbi za mega trampolinski žur!

Trampolini niso samo za otroke, trampolini so za vse!

Otroci, malčki, tete, strici, babice, najstniki, mladi in stari po svetu woopajo kot za stavo! Trampolini še zdaleč niso namenjeni le otrokom, profesionalnim športnikom ali akrobatom, ampak vsem generacijam, ki se rade zabavajo na malo drugačen način.
Pa sploh ni treba, da je to kakšen zapleten akrobatski trik, saj je tudi prosto skakanje do onemoglosti več kot zabavno! Woopanje namreč ni le šport, ampak je predvsem zabava. To vedo tudi Dunking Devils, slovenski akrobati, katermi je WOOP! novi dom.

Praznuj svoj rojstni dan v enem največjih trampolin parkov v Evropi 

Le kje bi bilo bolje praznovati svoj rojstni dan, kot v enem največjih trampolin parkov v tem delu Evrope? WOOP! Trampolin park na kar 3500 kvadratnih metrih ponuja popolnoma unikatno doživetje in atrakcije, ki jih ni možno videti nikjer drugje.
Žuranje na trampolinih je nekaj kar mora doživeti vsak! Zato povabi prijatelje in svoj rojstni dan praznuj v Woopu!

Zakaj praznovati rojstni dan v WOOP! Trampolin parku?

Obisk WOOP! Trampolin parka je nepozabno doživetje. Je razburljivo, zanimivo, odštekano in drugačno. Idealno za čisto posebno praznovanje rojstnega dne! Če je v tebi vsaj malo iskrivosti in želje po novih doživetjih, potem moraš preizkusiti trampolinanje.
V trampolin parku se namreč ne le skače, ampak woopa do stropa in nazaj. Premaguje se samega sebe in svoje sotekmovalce, zabija koše in počne nemogoče. V vsakem delu parka te namreč čaka novo trampolinsko presenečenje, ob katerem lahko rečeš samo WAW!

Mesto trampolinske zabave te vabi na woopanje

Ne le otrokom, ampak tudi odraslim se dostikrat zasvetijo oči, ko slišijo besedo trampolin. Na trampolinu namreč v 10 minutah skakanja porabiš toliko kalorij kot v 30 minutah teka. Med zabavnim skakanjem se lahko zato direktno iz trampolina vržeš v mehke pene in spočiješ svoje noge.

Naredi nekaj, česar še nisi!

Vedno se splača preizkusiti kaj novega. Skočiti, poleteti, narediti salto v varnem okolju, je nekaj, kar enostavno moraš doživeti.
Čeprav je woopanje včasih naporno, ti dolgoročno daje ogromno energije, te nasmeji do solz in poskrbi za odlično zabavo. Zato je vstopnica za WOOP! odlično darilo za rojstni dan.

Zunanje povezave: youtu.be/fgugatcjkzcwoop.fun

Vir: Napovednik.com, Trampolin park WOOP!

Zemljevid