Ne šlataj 220V

Kupite stanovanje. Dvosobno. Vselite se. Ob tem pa se vam nasmehne sreča in spoznate še Polono, ki končno privoli, da pride k vam na obisk. Celo na večerjo … Priprave na zanimivo srečanje in morebitno "večerjo" so v polnem teku … nato pa krrrrrc!, zmanjka elektrike.

Sprašujemo vas: Ste tudi vi že kdaj imeli težave z elektriko? Z zastarelo električno napeljavo? Jo je zmanjkalo v vašem stanovanju ali v celotnem bloku? Vas je lift pustil na cedilu? Kako hitro so prišli električarji? So odkrili in odpravili okvaro? Kaj je lahko še hujšega?! … Aja – mojstri! Ti prihajajo in odhajajo, pa spet prihajajo in odhajajo …

Veste, to kar bomo zdaj napisali drži. Zagotovo! Ne šlataj – 220 V! je elektro-komedija o vseh nas, ki smo se odločili, da slepo verjamemo modrim kombinezonom, pametnjakovičem in gobezdačem. Pa se res ne dá nič storiti zoper to? Smo res ljudje najbolj varni v svojem ovčjem tropu, ki verjame, da se "itak ne dá nič storiti"? … Ali pač ne?

Drznite si vstopiti v blok na Tovarniški 45, blok s podobnimi problemi, mogoče pa tam odkrijete mojstra po svojem  okusu v najbolj naelektreni komediji Iztoka Lovrića.

Vir: Napovednik.com, Šentjakobsko gledališče Ljubljana

Naročite se na email listo prireditelja Šentjakobsko gledališče Ljubljana:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid