Spoji - Gemuse

  • Kaj: Mešana glasba
  • Kdaj: torek, 17.4.2018 ob 20.00
  • Kje: Prulček, Ljubljana
  • Prireditelj: Prulček
  • Vstopnina: Brez vstopnine

Obnovljeni sklop nastopov na Prulčkovem odru - Spoji! Multiinštrumentalist Rok Škrlj je pripravil izbor pozabljenih in še neodkritih bendov, ki vam želijo in zmorejo pričarati nepozaben večer. Uvertura bo set koncertnega programa (traja dobro uro), po pavzi pa se vse skupaj prelije v jam session.


GeMÜSE

GeMÜSE smo 5 članska zasedba živopisanih biološko pridelanih brhkih mladcev, gorzraslih na rodovitni rovtarski grudi. Naše osnovno poslanstvo je osveščanje soljudi o pomembnosti samooskrbe, tako v vrtičkarstvu, kot tudi v glasbi. Tako smo po dolgih in vročih dneh pletja in okopavanja njiv v hladnih večerih iz rok spustili svoje rovnice in motike ter poprijeli za glasbene inštrumente z namenom preigravanja pesmi skupine Muse. Glavno gonilo skupine GeMÜSE torej ni želja po mednarodni slavi in kopičenju bogastva, temveč kopičenje bioloških odpadkov v kompostnik, da bo prihodnje leto koleraba še bolj debela.

Zasedba: Boštjan Lukan (vokal), Matej Celarc (kitara), Jaka Logar (bas kitara), Bert Logar (kitara, sintetizator zvoka), Žiga Mlinar (bobni)

Zunanje povezave: Spremljaj Prulčkov programwww.prulcek.si

Vir: Prulček, Napovednik.com

Zemljevid