Lunine mene - Lapsus, Osmi greh

  • Kaj: Mešana glasba
  • Kdaj: ponedeljek, 16.4.2018 ob 20.00
  • Kje: Prulček, Ljubljana
  • Prireditelj: Prulček
  • Vstopnina: Brez vstopnine

 

Lunine Mene se odvijajo v znamenju raznolikih in žanrsko neopredeljenih skupin s strogo nedoločenim poreklom, ki jih vodi vsestranski urednik prulčkovega programa Saša S. Po koncertu sledi interkomunikacija vseh prisotnih umetniških prvakov in seveda popolnih obiskovalcev, ki kreše iskre svetlih trenutkov.

Lapsus

Zasedba: Klemen Gnidovec (vokal), Matija Kalin (kitara, back vokal), Luka Gnidovec (kitara), Barbara Mihelič (klaviature), Jure Žigon (bobni), Mitja Hofer (bas kitara)

Lapsus je glasbena zasedba, ki jo sestavlja 5 nadarjenih mladeničev in ena talentirana mladenka iz okolice Ljubljane. Žanrsko se uvrščajo v alternative rock, ki je skupna točka vsem članom. Skupina je v svojem enoletnem delovanju doživela že marsikateri uspešen koncert, tako na majhnih kot tudi na večjih odrih. Preigravajo priredbe znanih uspešnic in avtorsko glasbo.

Osmi greh

Osmi greh smo skupina petih, občasno šestih decov v pozni pubrteti. Radi mamo hitr pank, prešvicane ženske in topu pir. Poleg slovenskega panka pa kdaj in kdaj udarimo kakšenOsmi greh smo skupina petih, občasno šestih decov v pozni pubrteti. Radi mamo hitr pank, prešvicane ženske in topu pir. Poleg slovenskega panka pa kdaj in kdaj udarimo kakšen lep in nežen komad. Grehovci pa se počasi lotevamo tudi avtorske glasbe.

Izidor Straus (vokal). Jakob Blatnik (ritem kitara), Jošt Pekolj (lead kitara), Andraž Dražumerič (bas kitara), Neil Gerjol (bobni)

 

Zunanje povezave: Spremljaj Prulčkov programwww.prulcek.si

Vir: Prulček, Napovednik.com

Zemljevid