Meditacija Marijino zdravljenje z ljubeznijo

SVETA MARIJA, velika vodnica, zdravilka in zaščitnica bo pričujočo meditacijo vodila s pomočjo svojega ROŽNATEGA PLAMENA LJUBEZNI. Da njena BOŽANSKA LJUBEZEN ogreje naša srca, potolaži, neguje, objame, ljubi in lajša BOLEČA ČUSTVA. Da si podarimo nekaj najdragocenejšega, kar se ne da najti, izprositi, vzeti, ukrasti ali kupiti - LJUBEZEN DO SEBE in z RADOSTJO v SRCU BREZPOGOJNO LJUBITI. Da SMO LJUBEZEN SAMA in jo lahko DELIMO z vsemi naokrog, kar pomaga k stabiliziranju, umirjenosti in DVIGU VIBRACIJE PLANETA. Z Marijino in božjo pomočjo bomo poslali ljubezen VSEM TRPEČIM, posebej OTROKOM in ŽIVALIM tega sveta.

Priča smo številnim krutim po svetu, kar nas razburja, plaši, dviga nizke vibracije agresije in slabe občutke, zato nam  MARIJA želi z močjo svoje ljubezni pomagati se STABILIZIRATI, OSREDIŠČITI in UMIRITI SRCE.

Toplo vabljeni vsi - vajeni ali nevajeni meditacij!


 

MARIJINO ZDRAVLJENJE Z ROŽNATIM PLAMENOM LJUBEZNI

Vodena zdravilna kvantna meditacija - čudoviti duhovni wellness


 

~ Vabljeni ste, da napišete 3 - 4 osebne želje, pri čem naj vam in vašim najbližjim duhovni svet pomaga ( razreševanje travm, blokad, čustvenih ali fizičnih bolečin ), ali pri katerih željah in ciljih naj vas podpre. ŽE NAPISANE prinesite s seboj za osebno obravnavo v izredno efektnem in zdravilnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU ~


 

TA NEŽNA IN LJUBEČA MEDITACIJA PRINAŠA:

- uvajanje MAVRIČNIH VIBRACIJ valujoče svetlobe v telo, kar aktivira SAMOZDRAVLJENJE in DVIG NOTRANJE MOČI

- objem svojega NOTRANJEGA OTROKA v MARIJINEM NAROČJU LJUBEZNI

- PROŠNJE ZA POMOČ pri boleznih, travmah in čustvenih bolečinah ( neljubljenost, nezaželenost, nesprejetost, nesamozavest, ZAPRTO SRCE )

- pomoč in odpravljanje razlogov NECENJENJA in NESPREJEMANJA SEBE, kar nas izpostavlja KRAJI ENERGIJE, IZKORIŠČANJU, NESPOŠTOVANJU in RAZVREDNOTENJU

- s pomočjo vibracij ROŽNATEGA PLAMENA LJUBEZNI in MARIJINI asistenci nežno ODPIRANJE SRCA LJUBEZNI

- povezovanje in uvajanje te vibracije v vse atome telesa, da občutijo NEŽNOST, TOLAŽBO, NEGO in SPREJETOST
POLNJENJE SRCA in celotnega telesa

- predajanje občutkom BLAŽENOSTI, LJUBLJENOSTI in SPREJETOSTI, kar nas RAZSVETLJUJE, pomaga k DVIGU SAMOZAVESTI in ZAVEDANJA

- z MARIJINO pomočjo vgradnja SVETLOBNIH KOD in FREKVENC LJUBEZNI

- v posebnem ZDRAVILNEM ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU še vrhunsko multidimenzijsko zdravljenje SEBE in SVOJIH NAJDRAŽJIH ( tudi ŽIVALI ), izvedeno z mogočnimi ZDRAVILSKIMI MOJSTRI iz najvišjih vibracijskih nivojev ( glede osebnih želja, dodatnega dvig vibracije, zavedanja, zaupanja, jačanja notranje moči, vere vase in v vse okrog sebe... ).
 


 

~ Kanalizirana meditacija, ki jo vodi mednarodna certificirana Kvantna hipno regreso terapevtka in certificirana Voditeljica kanaliziranih kvantnih meditacij Eva Pavlin, je primerna tudi za mladino, sposobno ležati 2 uri v miru in tišini ( ne nujno ves čas v isti legi: in hišne ljubljenčke ( možnost vodenja pri vas doma ). Primerne so tako za začetnike, kot izkušenejše meditante!

~ Trajanje: 2 uri

~ Pripor. prost. prispevek: 20 €, študentje 10 €

~ Zaradi omejenega števila je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na: eva.pavlin.inquantum@gmail.com  

~ Kvantne meditacije se izvajajo LEŽE, zato S SEBOJ PRINESITE debelejšo PODLOGO, ODEJO in VZGLAVNIK.

~ UŽIVANJE ALKOHOLA in DROG ter MOČNE DIŠAVE so NA DAN MEDITACIJE PREPOVEDANI!

~ V prostor zaradi oseb, ki se umirjajo ali že meditirajo, VSTOPAMO TIHO, telefoni so POPOLNOMA IZKLJUČENI.


 

~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe® se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji in poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej močneje odražajo naši specifični problemi.

Veseli bomo, če povabite ali obvestilo posredujete še komu, ki želi izboljšati svojege življenje in duhovno napredovati.


 

Lokacija PODUTIŠKA 92 ( avtobusa št. 5 – Podutik in 22 – Kamna Gorica):
Iz Podutiške je VHOD v stavbo iz LEVE bočne strani,  POZVONITE na skrajni spodnji MODRI zvonec. Smo v II. nadstropju.

PARKIRANJE je možno pred stavbo iz Podutiške, kot tudi za stavbo. Iz Podutiške zavijete na Ledarsko in nato prvo levo na Ul. Franca Mlakarja. Takrat je vhod iz desne strani zgradbe.

ce/Poduti%C5%A1ka+cesta+92,+10 00+Ljubljana/@46.072594,14.466 442,18z/data=!4m2!3m1!1s0x477a cd45d004fd67:0x21248288df38d54 1?hl=sl


 

~ OPOZORILO:  Vodenih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot zdravilna multidimenzijska terapija in so pripomoček k osebni in duhovni rasti.

Zunanje povezave: www.facebook.com/eva.pavlin.inquantumwww.google.si/maps/pla

Vir: Eva Pavlin, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Eva Pavlin:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid