Želja po novem začetku?

Napovednik, vodilni slovenski vodič po dogodkih in dogajanju je odprt za ponudbe: delovno mesto v trženju in marketingu. Več >>

Poletne počitnice: Umetniška gimnazija / SŠOF

POLETNE POČITNICE
RAZPIS TEČAJEV ZA POLETNE POČITNICE

SREDNJA ŠOLA ZA OBLIKOVANJE IN FOTOGRAFIJO, UMETNIŠKA GIMNAZIJA

TEHNIK OBLIKOVANJA:

- GRAFIČNO OBLIKOVANJE
- OBLIKOVANJE UPORABNIH PREDMETOV
- MODNO OBLIKOVANJE
- FOTOGRAFSKI TEHNIK


UMETNIŠKA GIMNAZIJA – likovna smer

Cilj, ki ste si ga zastavili, je treba tudi doseči – le tako se boste namreč približali uresničitvi svojih sanj. Na sprejemnih izpit smo pripravili že več kot 350 kandidatov, ki so ga tudi opravili. Opravljanje izpita na SŠOF je dogodek, na katerega se je treba dobro pripraviti. Z našim tečajem boste lažje izdelali likovni sprejemni izpit.

Tečajniki bodo risali po modelu in se seznanili z viziranjem, perspektivo in geometrijskimi liki. Uvedli vas bomo v zakonitosti barv, se preizkusili v ploskovno-barvni kompoziciji. Pozornosti bomo namenili tudi prostorsko-konstrukcijskim nalogam iz papirja ter grafično – oblikovalskimi nalogami.

Tečaj je zaključena celota, sestavljen iz 6 obiskov po tri šolske ure in 15 minut (točni datumi navedeni). Tečaji se pričnejo ob 10.00 uri in končajo ob 12.30 v primeru, da bomo prejeli več prijav bomo odprli dodaten termin. Cena vključuje celoten material in skripto ter znaša 240 EUR.

Tečaj bo potekal na navedene datum:

TERMIN avgust
20.8., 22.8., 24.8., 27.8., 29.8. in 31.8. 2018

 

art:tečaji
Miklošičeva cesta 38
1000 Ljubljana

sola@art-tecaji.com

tel. 041 516 760


art:tečaji je šola za risanje, slikanje, keramiko, kiparstvo, kaligrafijo, nakit, oblikovalski računalniški tečaji ter pripravo devetošolcev na Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo: Likovno gimnazijo in dijakov na fakultete likovne smeri; 1: Akademija za likovno umetnost in oblikovanje, 2: Pedagoška fakulteta, 3: Biotehniška fakulteta, 4: Fakulteta za arhitekturo, 5: Naravoslovnotehniška fakulteta, 6: Fakulteta za gradbeništvo, 7: Fakulteta za dizajn in 8: Zdravstvena fakulteta.


FACEBOOK

INSTAGRAM

LINKEDIN

TWITTER

PINTEREST

 

Vir: Art tečaji, Napovednik.com

Zemljevid