Dogodek je že minil.

Meditacija Prižgimo Sonce v Sebi

Spomnimo se, da smo več kot le človek s človeško izkušnjo. Smo VEČDIMENZIJSKO ZVEZDNO bitje, smo SVETLOBA, LJUBEZEN in VESOLJE SAMO. 


Vabimo tako začetnike, kot vajene meditacij na povezavo z VIROM ENERGIJE, domom svojega DUŠNEGA ROJSTVA. Da se spomnimo svoje VELIČINE, NOTRANJE MOČI, USKLAJENOSTI z VSEM KAR JE in  BOŽANSTVA v SEBI. Da prižgemo v srcu davno pozabljeno iskro, svoje SONCE, za kreacijo NOVEGA, DRUGAČNEGA, LJUBEČEGA in SREČNEGA ŽIVLJENJA.


 

PRIŽGIMO SONCE V SEBI

Vodena zdravilna kvantna meditacija


 

~ Vabimo vas, da napišete 3 - 4 osebne želje, pri čem naj vam duhovni svet pomaga ( travme, blokade, čustvene bolečine, nemoč ali usmeritve in vodenje pri katerih željah, projektih in ciljih naj vas podpre ). ŽE NAPISANE prinesite s seboj za osebno obravnavo med samo meditacijo in v izredno efektnem ZDRAVILNEM ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU ~ 


 

V TEJ ATRAKTIVNI MEDITACIJI BOMO:

- sprejeli USMERITVE in SVETLOBNE KODE iz ozvezdij Plejade, Oriona, Kasiopeje, Siriusa, galaksije Andromeda in Stvarnika samega

- se povezali z VELIKIM OSREDNJIM SONCEM v jedru naše galaksije za dotok BOŽANSKE ENERGIJE, ki spreminja zavest

- se vrnili v čas nastanka svoje kreacije, ko smo udejanili PRVI VDIH BOŽANSKE LJUBEZNI, da se jo spet spomnimo

- se povezali s svojima IZVORNIMA KOZMIČNIMA STARŠEMA in občutili, da nikoli nismo sami

- občutili NJUNO vodenje, podporo in močno povezavo s svojo JAZ SEM Prisotnostjo

- se pripravljali na povezavo s svojo KOZMIČNO DUŠO DVOJČICO za nove kreacije v zasebnem življenju in pomoči človeštvu

- na nezavednem ŠIRILI in POGLABLJALI svoje kozmično zavedanje in obujali stara znanja, kar bomo kmalu obudili in rabili v velikem obsegu

- vgrajevali VIBRACIJE za nas pomembnih KRISTALOV v telo

- v posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU, z mogočnimi svetlobnimi MOJSTRI iz najvišjih vibracijskih nivojev, še izdatna pomoč pri samozdravljenju SEBE, SVOJIH NAJDRAŽJIH in ŽIVALI ( glede osebnih želja, lajšanja čustvenih in fizičnih bolečin, dodatnega dvig vibracije, zavedanja, zaupanja, jačanja notranje moči, vere vase in v vse okrog sebe... )

- in kot vedno, še marsikaj drugega, ČAROBNEGA...


 

~ Kanalizirana meditacija, ki jo vod mednarodna certificirana Kvantna hipno regreso terapevtka in certificirana Voditeljica kanaliziranih kvantnih meditacij Eva Pavlin, je primerna tudi za mladino, sposobno ležati 2 uri v miru in tišini ( ne nujno ves čas v isti legi: in hišne ljubljenčke ( možnost vodenja pri vas doma ).

~ Trajanje: 2 uri

~ Pripor. prost. prispevek: 20 €, študentje 10 €

~ Zaradi omejenega števila je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na:  eva.pavlin.inquantum@gmail.com  

~ Kvantne meditacije izvajamo LEŽE, zato S SEBOJ PRINESITE debelejšo PODLOGO, toplo ODEJO in VZGLAVNIK.

~ UŽIVANJE ALKOHOLA in DROG ter MOČNE DIŠAVE so NA DAN MEDITACIJE PREPOVEDANI!

~ V prostor vstopamo tiho, da ne motimo tistih, ki se umirjajo ali že meditirajo.

~ Prosimo, da obvezno popolnoma izklopite mobilne telefone!

Vabljeni na to enkratno duhovno potovanje - naslednji korak v korenito spremembo svojega življenja!


~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe® se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji in poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej močneje odražajo naši specifični problemi.

Veseli bomo, če povabite ali obvestilo posredujete še komu, ki želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in duhovno napredovati. Hvala!


Lokacija PODUTIŠKA CESTA 92 ( avtobusa št. 5 – Podutik in št. 22 – Kamna gorica):


Iz Podutiške je VHOD v stavbo iz LEVE bočne strani, za vstop POZVONITE na skrajni SPODNJI MODRI zvonec. Smo v II. nadstropju.

PARKIRANJE je možno pred stavbo iz Podutiške, kot tudi za stavbo. Iz Podutiške zavijete na Ledarsko in nato prvo levo na Ul. Franca Mlakarja. V tem primeru je vhod iz desne bočna strani.

ce/Poduti%C5%A1ka+cesta+92,+10 00+Ljubljana/@46.072594,14.466 442,18z/data=!4m2!3m1!1s0x477a cd45d004fd67:0x21248288df38d54 1?hl=sl


 


~ OPOZORILO: Vodenih zdravilnih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijska terapija in so pripomoček k osebni in duhovni rasti.  

 

Zunanje povezave: www.facebook.com/eva.pavlin.inquantumwww.google.si/maps/pla

Vir: Eva Pavlin, Napovednik.com

Naročite se na email listo Eva Pavlin:

Zemljevid