Geronimo & The Bulletproof Band

Svojevrsten prostor Skalne dvorane na Ljubljanskem gradu so napolnili zvoki jazza, soula, funka, R&B-ja, rock&bluesa in latina.

Najvišja turistična točka je poleg najlepšega razgleda na mesto dobila edinstven Jazz Club Ljubljanski grad s priznanimi slovenskimi in tujimi glasbeniki. Koncertni večeri ob izbrani pijači in v sproščenem klubskem vzdušju bodo zagotovo osvojili vse glasbene sladokusce različnih generacij.

Skupino sestavljajo člani skupine Prismojeni profesorji bluesa, okrepljeni s kitaristom Igorjem Leonardijem in tolkalcem Andrejem Tomazinom. Tudi ta glasbeni projekt je plod razcveta slovenske klubske scene zadnjih let. 
Geronimo je bil poglavar indijanskega plemena Apači, o njem je krožila legenda, da ga krogle ne morejo zadeti; od tod tudi ime tega impro, funk, rock, afrobeat glasbenega kolektiva, ki sicer vsak začetek in konec (indijanskega) poletja tradicionalno praznuje s koncertoma v Kavarni SEM.


Julijan Erič – električna kitara, vokal
Miha Erič – orglice
Igor Leonardi – električna midi kitara
Zlatko Đogić – bobni, vokal
Miha Ribarič – bas
Andrej Tomazin – konge


Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.30, glasbeniki nastopijo ob 21.00.

Vstopnice je možno kupiti do 23.00 ure, na spodnji postaji tirne vzpenjače ali v vstopnem Paviljonu.

Vstopnina: 7 EUR
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, prek  na vseh prodajnih mestih  drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …)

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid