St. Patrick's Day Party with Happy Ol' McWeasel

  • Kaj: Keltski punk
  • Kdaj: sobota, 17.3.2018 ob 22.00
  • Kje: Orto bar, Ljubljana
  • Prireditelj: Orto Bar
  • Vstopnina: 8 EUR v predprodaji, 10 EUR na dan koncerta

 

Vstopnina po predprodajni ceni 8 €, na dan koncerta 10 €

 

ST. PATRICK'S DAY PARTY S HAPPY OL' MCWEASEL

 

HAPPY OL' McWEASEL ponovno na odru Orto Bara v sklopu praznovanja praznika dobre volje in piva - St. Patrick's Day!

 

Happy Ol' McWeasel je 7-članska folk punk rock skupina, nastala leta 2007, ki z mešanico punk rocka in folk glasbe že več kot 10 let podira tako domače kot tuje odre. Udaren vokal, močna ritem sekcija ter prefinjenost in navihanost violine, banja in harmonike je zagotovo kombinacija, ki premakne slehernega skeptika.

 

Zasedba je poznana po edinstvenih in energičnih koncertih v živo, na katerih ne manjka odrskih skokov in akrobacij, niti deljenja piva med publiko. Z gotovostjo lahko rečemo, da skupina trenutno velja za eno najbolj vročih rock skupin v Sloveniji, o čemer pričajo številni koncerti doma in v tujini.

 

Happy Ol' McWeasel so v dekadi obstoja na japonskem trgu pod okriljem glasbene trgovinske hiše The Tower Records in založbe Uncle Owen Records Utd izdali dva albuma - leta 2013 "No Offence", leta 2016 pa "Heard Ya Say!", kaj kmalu pa fantje napovedujejo tudi nov album.

 

Uspehov pa ne nizajo le na odrih temveč tudi v svetu filma. Leta 2014 je hollywoodski studio Century Fox za CBS-ovo TV serijo "The Crazy Ones", v kateri glavni vlogi odigrata Robin Williams in Sarah Michelle Gellar, kot soundtrack uporabil skupinino priredbo tradicionalne irske pesmi "Danny Boy".

 

 

 

 

 
 

Vir: Orto Bar, Napovednik.com

Zemljevid