Russell Peters premierno v Sloveniji - Deported

  • Kaj: Stand-up / impro
  • Kdaj: petek, 18.5.2018 od 20.00 do 22.00
  • Kje: Hala Tivoli, Ljubljana
  • Prireditelj: Agencija Antonov
  • Vstopnina: Že od 29,00 EUR.

Tin Vodopivec v sodelovanju z agencijo A Comic Soul predstavlja komični spektakel leta: 

SVETOVNI FENOMEN STAND-UP KOMEDIJE RUSSELL PETERS PRIHAJA V SLOVENIJO S SVOJO NOVO PREDSTAVO "DEPORTED", 18. MAJA 2018 V HALO TIVOLI!

Dvojna premiera! Russell Peters prihaja prvič v Slovenijo in to s svojim novim materialom v okviru svetovne turneje. Komik indijskega porekla spada med top 10 na svetovni sceni stand upa in lahko rečemo, da gre kar za največjo zvezdo tega žanra pri nas doslej! Edinstvenega Petersa boste lahko doživeli v kombinaciji z njegovo že znano in priljubljeno interakcijo z občinstvom v petek, 18. maja 2018 ob 20.00 v Hali Tivoli v Ljubljani. Interes zanj je že izjemen in vstopnice lahko kupite na in na vseh prodajnih mestih Eventima po Sloveniji.

Russell Peters je komik in igralec, globalna zvezda, kanadčan indijskih korenin. Je prvi komik, ki je imel na Netflixu svoj "comedy special." Njegov viralni uspeh ga je izstrelil med svetovne zvezde, z neutrudnim delom, TV nastopih, videjih in filmom, pa svojo prisotnost med najboljšimi komiki na svetu tudi redno utrjuje. 

Peters se vrača na odrske deske po krajšem odmoru, ki si ga je vzel po snemanju zadnjega "speciala" Almost Famous, ki je izšel na Netflixu v letu 2016. V tem času pa je zaigral v lastni komični TV seriji The Indian Detective (v družbi priznanih imen kot so William Shatner, Anupam Kher in Christina Cole), ki je prav tako na voljo na Netflixu.

Ne zamudite komičnega spektakla leta z Russellom Petersom! Vstopnice so že v prodaji na in na vseh prodajnih mestih po Sloveniji.

Prodajna mesta: Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77*) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, Trafika 3DVA, bencinski servisi OMV z multi točko, agencija Palma in Alpetour potovalna agencija ter ostala prodajna mesta v sistemu Eventim Si.

Otroci plačajo polno ceno vstopnice, zaželjena starost nad 14 let. Invalidi na vozičku imajo prost vstop (prijave na info@tinvodopivec.com - število mest je omejeno), spremljevalci plačajo polno ceno.

Zunanje povezave: www.eventim.siUradna spletna stran:Facebook dogodek:Organizator:

Vir: Agencija Antonov, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: russell peters, rusel peters, russell, russel, stand up, komedija, smeh, hala tivoli

Video

http://www.russellpeters.com/Videos

Zemljevid