Seminar klinične aromaterapije - 2. termin

Aroma Akademija vas vabi na napreden  Seminar klinične aromaterapije - štiritedenski program 25- urnega izobraževanja poglobljene uporabne aromaterapije s prakso.

Enkrat tedensko, ob ponedeljkih, potekajo predavanja, praktično formuliranje in izdelava aromaterapevtskih pripravkov. Velik poudarek izobraževanja je na samostojnem formuliranju varnih receptur, kar je najboljša popotnica za kasnejše ustvarjanje. Sledi samostojno raziskovalno delo doma in po zaključku seminarja, ko pridobite potrebno znanje, oddaja zaključne naloge, v kateri obdelate specifično težavo in formulacijo njej namenjenega aromaterapevtskega pripravka. Ko uspešno zaključite izobraževanje, prejmete potrdilo o udeležbi na seminarju.

Delo poteka v manjših skupinah glede na specifične težave ( izdelane recepture kasneje izmenjate) ter individualno – tudi tu priporočam izmenjavo receptur in utemeljitev posamezne formulacije.

V pomoč pri delu doma vam bo skripta na več kot 40 straneh z napredno teorijo, recepturami  in informacijami iz znanstvenih študij in strokovne literature ter mentorstvo, ki bo potekalo ves čas tečaja.

Seminar je napreden in je  namenjen udeležencem, ki imajo predznanje iz aromaterapije!


 4 - tedensko izobraževanje vodi mednarodno certificirana aromaterapevtka Inka Plauštajner Gerkšič, ki svoje znanje pridobiva na izobraževanjih pod mentorstvom svetovno znanih aromaterapevtov, kot so Rhiannon Lewis, Andrea Butje, Robert Tisserand, Cathy Skipper, Jade Shutes in mnogi drugi. Po pridobljenem certifikatu angleške aromaterapije je pridobila tudi znanje francoske aromaterapije in svoje znanje aromaterapije in formuliranja aromakozmetike širi na številnih tečajih, izobraževanjih, predavanjih in dogodkih po Sloveniji. Je ustanoviteljica Naravnega Kotička in AromaAkademije ter predavateljica, pri čemer zajema izkušnje iz dolgoletnega vodenja tečajev za študente in individualnega dela z njimi, zato zna približati slušateljem tudi zahtevnejšo snov. Združuje znanja z različnih področij, zato so njena predavanja kvalitetna in zanimiva.


Podrobnejši opis posameznih sklopov seminarja je na spletni strani AromaAkademije.

DATUMI:  

  • 9.4.2018 - 1. termin,   
  • 16.4.2018 - 2. termin,
  • 23.4.2018 - 3. termin   in   
  •   7.5.2018 - 4. termin   (vsi datumi so ponedeljki)

TERMINI:  4 termini   od 17h do 21h   (5 šolskih ur z vmesnim odmorom)

LOKACIJA: Brnčičeva 21, Ljubljana (avtobus št. 8).

PRIJAVE: Prijave zbiramo od 13.2.2018 do 9.4.2018 oz. do zasedenosti mest.

Prijavnica in podrobnosti o seminarju so na spletni strani Aroma Akademije.

Naložba v znanje:

CENA: 290 €    - možno je tudi plačilo na 2 obroka

V ceno je zajeta obsežna skripta, uporaba več kot 50 eteričnih olj, 5 individualno izdelanih aromaterapevtskih pripravkov in razvajanje z domačim ekološkim čajem.

Seminar klinične aromaterapije  je zaradi individualnega dela namenjen manjšemu številu udeležencev, zato pohitite s prijavo in si zagotovite svoje mesto.

Veselim se srečanja z vami!

Zunanje povezave: Podrobnosti o SKA na spletni strani Aroma Akademije:Izobraževanja na Aroma Akademiji:

Vir: Naravni Kotiček, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Naravni Kotiček:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid