Samozavesten nastop, 2-dnevni intenzivni trening

SAMOZAVEST JE KLJUČ DO USPEHA

Tudi vi, težko razumete, kako lahko nekdo v nastopanju uživa? Vam pa se trese glas, težko dihate, imate potne dlani, megla pred očmi vam zakriva vsebino, ki ste jo hoteli povedati, se izgubite, zardite...? In na koncu imate občutek, da niste povedali nič tako, kot bi bilo treba oz. kot ste si želeli, da bi povedali?

Na delavnici Samozavestno nastopanje,  vas bomo naučili prav to - kako se s tremo soočiti, se za nastop pravilno pripraviti in predvsem  komunikacijo razumeti, da boste lahko v nastopanju sproščeni in verjemite, celo uživali! Samozavestnega nastopa se namreč lahko naučite.
 

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki želite veščine javnega nastopanja in komuniciranja popeljati na višji nivo. Predvsem pa je primerno za vse, ki delate z ljudmi. Za pedagoge, HRM, predavatelje, trenerje, coache, mentorje  (zunanji ali interni) in tudi vodje.

  • Učenje poteka na treh nivojih: fizični, emocionalno in mentalno: ( delovanje, identiteta / persona in način razmišljanja)
  • Hitro napredovanje
  • Različni novi napredni pristopi učenja
  • Izkustveno učenje - veliko prakse (80%)
  • Izgradite lasten avtentičen  stil nastopanja
  • Prebudite svojo samozavest

Več o vsebini:
Udeleženci boste najprej spoznali prezentacijski profil ter njegove prednosti in izzive. Ozavestili bomo komunikacijske filtre in usvojili tehnike aktivnega vključevanja publike. Na primeru svoje predstavitve boste izvedeli, kakšen vtis naredite na poslušalce in ali je vaša vsebina primerno predstavljena. Takoj boste dobili tudi konkretne napotke za še boljši nastop. Trening je izrazito izkustveno naravnan, zato bomo s konkretnimi praktičnimi vajami ozavestili, kako prilagoditi govorico telesa, da bo podprla vaše sporočilo pri nastopu. Posvetili se bomo načrtovanju in pripravi prave vsebine, da bo predstavljena tako, da bo publiko navdušila in pri njej pustila vtis. Posvetili se bomo tudi mentalnim in fizičnim tehnikam aktivacije in obvladovanju treme ter spoznali sproščeno nastopanje.

Dober nastop je namreč predvsem rezultat pripravljenosti, dobre in prave vsebine, suverenosti in samozavesti.

Gre za izkustveno učenje z uporabo različnih in naprednih tehnik učenja.

 

Več o metodologiji dela:
Delo v majhni skupini (12 udeležencev), individualni pristop (analiza vedenja , odpravljanje motečih vedenj, ustvarjanje novega vedenja), intenzivno delo z veliko vaje, takojšna povratna informacija in usmerjenost na vaš napredek, vaje in snemanje s kamero za namen analize in refleksije nastopov in diskretnost.

Program zajema 16 trenerskih ur in spremljanje učinkovitega doseganja ciljev posameznika s pomočjo različnih metod. Proaktivno boste delovali ves čas delavnice in vse naučeno tudi preizkusili. Za vsa vprašanja in nasvete vam bo na voljo trener, s katerim boste v času treninga, preverjali vaš napredek. 

Vir: Povej naGlas, šola za retoriko in javno nastopanje, Napovednik.com

Naročite se na email listo Povej naGlas, šola za retoriko in javno nastopanje:

Video

Zemljevid