Spomladanski tečaji ruščine

Bi se radi naučili rusko? Bi radi dodali ruski jezik v svoj življenjepis? Se odpravljate na službeno pot v Rusijo in se bojite neprijetnih presenečenj? Vabimo vas k vpisu v spomladanski tečaj ruščine!

NOVOST! Letošnja spomlad v našo jezikovno šolo prinaša posebno novost za vse, ki bi se želeli osnov ruščine naučiti na intenziven in jedrnat način: nov, IZBOLJŠAN učni program s še bolj zanimivimi in TAKOJ uporabnimi v praksi vsebinami ter BREZ ODVEČNE slovnice! Vabljeni!

Za vpis v začetni tečaj NE potrebujete PREDZNANJA - pričeli bomo od samega začetka - postopoma, SPROŠČENO in učinkovito.

Pot v Rusijo ali sklepanje novih poznanstev z Rusi brez predznanja ruščine nas kaj hitro spravijo v zadrego. Kako se bomo znali predstaviti, se sproščeno pogovarjali v ruščini, kako si bomo naročili taksi in pijačo v restavraciji in nenazadnje…kako bomo vprašali za ceno čudovite obleke in si kupili lep spominek?

Naj vas vse našteto nikar ne skrbi, kajti skupaj bomo z lahkoto premagali vse jezikovne ovire!

Vabimo vas, da se nam pridružite na 60-URNIH tečajih ruščine! 

Tečaji ruščine potekajo ZJUTRAJ, popoldan in ZVEČER:
- 2 x tedensko ob ponedeljkih in sredah
- 2 x tedensko ob torkih in četrtkih
- 1 x tedensko ob četrtkih ali petkih 
- 1 x tedensko Vikend tečaj ruščine ob sobotah

Za vpis v začetni tečaj ne potrebujete predznanja - pričeli bomo od samega začetka - postopoma, sproščeno in UČINKOVITO.

Specializirani smo za ruski jezik. Vabimo vas, da se nam pridružite na tečajih ruščine, kjer se bo začelo vaše potovanje v svet znanja ruskega jezika.

NE ČAKAJTE s prijavo do zadnjega dne!

Možnost plačila na obroke. Če ste dijak ali redni študent vam priznamo 10% popust na ceno tečaja.

Ob našem jubileju, 15. OBLETNICI delovanja Ruskega ekspresa, vam nudimo POSEBNE pogoje in NOVE izboljšane programe tečajev.

Za več informacij pokličite na 01 546 54 56 ali 031 662 073. Več na spletni strani.

Zunanje povezave: www.ruski-ekspres.comUrniki in cene tečajev ruščineKnjige za branje v ruščiniJezikovna in turistična potovanja v Rusijo

Vir: Ruski ekspres, Napovednik.com

Naročite se na email listo Ruski ekspres:

Zemljevid