Mesečno srečanje za moške: Močan moški

"Moški – bleščeča kristalna čaša, prepolna moči.

Moški življenje vzdržuje, ščiti, varuje, s ponosom in častjo navdihuje. Oporo, trdnost da, usmerja, ženski z eleganco roko poda. Vizije prizemlji, cveti v svoji zgoščenosti, disciplini, redu, organiziranosti.

Moški – biser v svoji pokončni veličastnosti."

 

Moški v sebi nosimo neizmerno moč, ki jo svet še kako potrebuje – zato je čas, da se povežemo in začnemo ustvarjati nov svet: svet miru, ljubezni, spoštovanja in bogastva. Da v sebi zopet prebudimo čast in ponos, strast in odločnost, veličino in srčnost.

Pridružite se mesečnim srečanjem "Veličasten moški", ki so namenjena vsem moškim ne glede na starost, status ali prepričanja, moškim, ki želimo zgraditi močno zavedanje o svoji osebnosti, razširiti obzorja, poiskati odgovore na nešteta vprašanja o tem, kaj sploh pomeni biti moški, začutiti smisel življenja, najti in zaživeti svojo vlogo v družini in družbi, zgraditi svojo lastno vrednost, predvsem pa delovati iz globin svoje moči.

Srečanja bodo potekala enkrat mesečno (na večer prazne lune ali v njenih bližnjih dneh), trajala pa bodo dve do tri ure.

 

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

KDAJ: petek, 13.07.18, ob 18.00 uri

CENA: prostovoljni prispevek

PRIJAVA: jernej.zorec@siol.net ali tel. 051 311 309 (Jernej)

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji, sorodniki oz. vsi moški, za katere čutite, da jim bodo srečanja prinesla zadovoljstvo ter osebno in duhovno rast. 

Vse lepo do snidenja,

Jernej Zorec

 

 

Vir: Pot srca, Milena Matko s.p., Napovednik.com

Zemljevid