Meditacija: S Svetim Valentinom do Ljubezni v Srcu

Smo v mesecu, ki ga zaznamuje energija SVETEGA VALENTINA, ko še posebej mislimo na LJUBEZEN. Da se jo spomnimo, se ji odpremo, se povežemo z njo in jo delimo z drugimi. Vabljeni na predvečer Valentinovega na NEŽNO, ROMANTIČNO meditacijo, v kateri bomo skupaj z ANGELI LJUBEZNI, SVETO MATERJO in OČETOM v svoja srca VGRAJEVALI GLOBOKO občutenje LJUBEZNI. Neglede ali je vaš partner/partnerica z vami, ali ste še samski, ni pomembno.

Ob božanski pomoči SVETLOBNIH BITIJ bomo stkali izredno MOČNE VEZI LJUBEZNI - najprej s SAMIM SEBOJ. Če ne občutimo ali ne znamo občutiti ljubezni do sebe, nas tudi drugi ne začutijo. Čutijo le naše ZAPRTO SRCE, na kar ne moremo pričakovati uspešnega odziva, kot si ga želimo. Sledila bo INTENZIVNA POVEZAVA s SRCI drugih, da bo pot odpiranja srca in povezovanja z želenimi bitji LJUBKEJŠA, LAŽJA in MOČNEJŠA.

Meditacija je lahko čudovito darilo za nekoga posebnega, ki ga želite imeti ob sebi, BLIZU SVOJEGA SRCA, ali mu le podariti nekaj posebnega in nežnega. Ni pomembno ali je začetnik, ali vajen meditacij, vsi toplo dobrodošli!

S SVETIM VALENTINOM DO LJUBEZNI V SRCU
Vodena kvantna meditacija

~ Vabljeni da napišete 3 - 4 osebne želje, pri čem naj vam duhovni svet pomaga ( odpravljanje travm, blokad, čustvenih ali fizičnih bolečin, usmeritve... ), pri katerih željah in ciljih naj vas podpre. NAPISANE prinesite s seboj za osebno obravnavo v izredno efektnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU ~

 

KAJ TA NEŽNA ROMANTIČNA MEDITACIJA NUDI?

- ob pomoči SVETEGA VALENTINA izgradnjo močne LJUBEZENSKE VEZI, ki vpliva na:

- ljubečo povezavo v srcu s svojimi LJUBLJENIMI ( partnerjem/partnerico, otrokom, staršem )

- ljubečo povezavo v srcu s SAMIM SEBOJ in BOŽANSKO LJUBEZNIJO

- ljubečo povezavo v srcu s svojim BODOČIM partnerjem/partnerico v tem ali prihodnjih življenjih

- ljubečo povezavo s svojimi POTOMCI

- ljubečo povezavo v srcu s POKOJNIMI ( če boste tako čutili ali želeli )

- ljubečo povezavo s čudovitimi SVETLOBNIMI BITJI LJUBEZNI za lajšanje SRČNIH BOLEČIN

- INTENZIVNO POLNJENJE SRCA z BOŽANSKO LJUBEZNIJO

- JAČANJE celega TELESA z energijo in vibracijo LJUBEZNI

- božanska SVETLOBNA KOPEL s TEKOČO ROŽNATO SVETLOBO v VODNJAKU ŽELJA - z ljubljeno osebo, ali sami

- v posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU, ob pomoči mogočnih SVETLOBNIH MOJSTROV iz najvišjih vibracijskih nivojev, pa sledi še samozdravljenje SEBE, svojega NOTRANJEGA OTROKA, 

NAJDRAŽJIH, pomoč ŽIVALIM in ( glede osebnih želja, dodatnega dviga vibracije, zavedanja, zaupanja, jačanja notranje moči, vere vase in druge, reševanje utrujenosti, slabega počutja... ).

 

~ Kanalizirana meditacija, ki jo vodi mednarodna certificirana Kvantna hipno regreso terapevtka in certificirana Voditeljica kanaliziranih kvantnih meditacij Eva Pavlin, je primerna tudi za mladino, sposobno ležati 2 uri v miru in tišini ( ne nujno ves čas v isti legi: in hišne ljubljenčke ( možnost vodenja pri vas doma ).

~ Trajanje: 2 uri

~ Pripor. prost. prispevek:  20 €, študentje 10 €

~ Zaradi omejenega števila je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na: eva.pavlin.inquantum@gmail.com

~ Kvantne meditacije izvajamo LEŽE, zato S SEBOJ PRINESITE debelejšo PODLOGO, toplo ODEJO in VZGLAVNIK.

~ Uživanje ALKOHOLA in DROG ter MOČNE DIŠAVE so na dan meditacije PREPOVEDANI.

~ V prostor zaradi oseb, ki se umirjajo ali že meditirajo, VSTOPAMO TIHO. Telefoni so popolnoma IZKLJUČENI!

Vabljeni na to enkratno duhovno potovanje - naslednji korak v korenito spremembo svojega življenja!

~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe® se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji, v poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej močneje odražajo naši specifični problemi.

Veseli nas, če obvestilo POSREDUJETE ŠE KOMU, ki si želi IZBOLJŠATI KVALITETO ŽIVLJENJA in DUHOVNO NAPREDOVATI. Hvala!

 
Lokacija PODUTIŠKA 92 (avtobusa št. 5 – Podutik in 22 – Kamna Gorica):

Iz Podutiške je VHOD v stavbo iz LEVE bočne strani, za vstop POZVONITE na skrajni spodnji zvonec KINVITAL. Smo v II. nadstropju!

PARKIRANJE je možno pred stavbo iz Podutiške, kot tudi za stavbo. Iz Podutiške zavijete na Ledarsko, nato prvo levo, na Ul. Franca Mlakarja.

place/Poduti%C5%A1ka+cesta+92, +1000+Ljubljana/@46.072594,14. 466442,18z/data=!4m2!3m1! 1s0x477acd45d004fd67: 0x21248288df38d541?hl=sl

 
~ OPOZORILO: Vodenih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, ampak kot pripomoček k duhovni in osebni rasti.

 

 

Zunanje povezave: www.facebook.com/eva.pavlin.inquantumwww.google.si/maps/

Vir: Eva Pavlin, Napovednik.com

Naročite se na email listo Eva Pavlin:

Zemljevid