Naravna nega las v MARIBORU

Sestavine v naravni kozmetiki - šamponih, balzamih in serumih negujejo lase in jim dajejo sijaj. Toksičnih, ki prodirajo v naš krvni obtok in škodujejo našemu zdravju, res ne potrebujemo. Zato bomo na delavnici ustvarjali izdelke, ki bodo popolnoma naravni in prijazni našemu telesu in zdravju.

V teoretičnem delu bomo podrobno spoznali sestavine, ki jih uporabljamo pri najbolj pogostih težavah z lasmi, npr. prhljaju, izpadanju las, mastenju, cepljenju konic itd. Spoznali bomo tudi naravne barve za lase in povedali kako jih uporabljati.

V praktičnem delu pa bomo izdelali:

  • tekoči čistilni šampon,
  • tekoči negovalni šampon,
  • balzam za lase, ki jih neguje, ščiti, preprečuje vozljanje in jih naredi svilnato mehke ter
  • oljni serum za zaščito in obnovo poškodovanih las in lasnih konic.
  • Prejmete tudi DARILCE: pripravek proti sivenju las (ki zares deluje!)   ;)

 

PREDAVA: Inka P. Gerkšič, mednarodno certificirana aromaterapevtka. Po pridobljenem certifikatu angleške aromaterapije je pridobila tudi znanje francoske aromaterapije ter se nato posvetila študiju formuliranja in izdelave naravne kozmetike. Je ustanoviteljica Naravnega Kotička in predavateljica, pri čemer zajema izkušnje iz dolgoletnega vodenja tečajev za študente in individualnega dela z njimi, zato zna približati slušateljem tudi zahtevnejšo snov.


 

DATUM: 14.3.2018 (od 17h do 21h)  

LOKACIJA: MARIBOR, (točna lokacija bo objavljena naknadno)

CENA: 55 €   V ceno je zajeta skripta (z opisom sestavin, nasveti in več kot 20 recepti za domače ustvarjanje) in izdelki z embalažo. Dobite tudi darilce.

PRIJAVE: Prijavnico in podrobnosti o delavnici ter mnenja udeleženk prejšnjih delavnic  najdete  na spletni strani Naravnega Kotička (prosim, pripišite v prijavi datum delavnice, na katero se prijavljate).

Delavnica je namenjena manjšemu številu udeleženk/udeležencev, zato vam svetujem, da čim prej rezervirate svoje mesto!

Lepo vabljeni na ustvarjanje šamponov, primernih za vso družino!

Zunanje povezave: Več o delavnici in mnenja udeleženk na spletni strani Naravnega Kotička:Naravni Kotiček - FACEBOOK

Vir: Naravni Kotiček, Napovednik.com

Naročite se na email listo Naravni Kotiček:

Zemljevid