Rok'n Band z gosti: Gala Valentinov koncert

  • Kaj: Gala Valentinove Jagode in čokolada
  • Kdaj: petek, 16.2.2018 ob 19.30
  • Kje: Kulturni dom, Mengeš
  • Prireditelj: Špas teater
  • Vstopnina: 25 EUR

100% srečni! Viva las Špas!
GALA rokenrol koncert v Špas teatru, kot ga še ni bilo! … soji žarometov, dimna svetloba, hit za hitom in glasba, ob kateri cveti ljubezen!

Kot bi se sredi 60-ih znašli v koncertni dvorani hotela v Las Vegasu in poslušali Elvisa Presleya, Tom Jonesa, Paula Anko in druge glasbene legende v živo! Rok’n’band vam bodo pričarali Valentinovo, ki bo res nekaj posebnega!

Nasmeh bo z vami od prve do zadnje note in … zelo težko boste mirno sedeli!
Superhiti skupine: Jagode in čokolada, Ostani še minuto, Rad jo imam, ljubim jo, Verjemi, Nika …  in druge brezčasne svetovne uspešnice v izvedbi Rok’n’banda bodo še boljše od tistih, ki jih poznate! Udarne, romantične, spontane in intimne! Z roko v roki vas bodo osvajali glamur, podoba ameriških sanj, iskrenost rokenrola in najboljši ‘sweetheart’ band v Sloveniji!

Glasbeni spektakel, ki ga za praznovanje Valentinovega iskali in s katerega se boste domov vrnili – še bolj zaljubljeni!

Zaljubljeni čokoladno-jagodni koncert bo skupina Rokn’n’band izvedla z razširjeno zasedbo godalnega kvarteta, tria spremljevalnih vokalov in glasbenega maestra na saksofonu, Primoža Flajšmana, ki bodo poskrbeli za poln zvok in ambient, kot ga poznajo le na koncertih v Las Vegasu!

ostale informacije:

Trajanje koncerta: 1 ura in 45 minut

Soorganizacija:  Rally plus d.o.o.

Vir: Špas teater, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Špas teater:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid