Četrtkov Impro a.k.a Čikn #17 - Pub Kviz

Na Četrtkove impro klub noči se vrača ešanica improvizirane predstave in pub kviza Pub šov kviz! Svojo kmečko pamet boste morali izkazati skozi serijo vprašanj, interpretacij filmov in številnih drugih bizarnosti tokrat z zelo okusno temo. Zberite svojo ekipo in se potegujte za številne praktične nagrade!

TEMA: Valentinovo.

Pub Kviz show je zabavni kviz, ki temelji na klasični tradiciji angleškega Pub Quiza, z elementi stand-upa, gledališke improvizacije in TV showa. Omizja (skupine), v nizu enostavnih iger odgovarjajo na šaljiva vprašanja, sodelujejo v improviziranih prizorih, pojejo, plešejo in pijejo, predvsem pa se družijo, sodelujejo in odlično zabavajo.

Igre so strukturirane tako, da je kviz napet do zadnje minute, saj lahko do konca zmaga katerakoli ekipa, s tem pa je poskrbljeno tudi za najbolj tekmovalne člane ekip.

Nastopajo: Lastniki humorja

Četrtkove impro klub noči (ČIKNi) so skupni projekt Lastniki humorja in 10KA, klub smeha. Vsak četertek ob 20:30 v Gig na Mali ulici 5 v Ljubljani pripravljamo humorne impro večere. Večinoma gre za daljše celovečerne predstave, en četrtek v mesecu je rezerviran za improviziran pub quiz show, k sodelovanju pa vabimo tudi druge impro kolektive.

Vir: 10ka, klub smeha, Napovednik.com

Zemljevid