David Jarh Kvartet

Svojevrsten prostor Skalne dvorane na Ljubljanskem gradu bodo napolnili zvoki jazza, soula, funka, R&B-ja, rock&bluesa in latina.

Najvišja turistična točka bo poleg najlepšega razgleda na mesto dobila edinstven Jazz Club Ljubljanski grad s priznanimi slovenskimi in tujimi glasbeniki. Koncertni večeri ob izbrani pijači in v sproščenem klubskem vzdušju bodo zagotovo osvojili vse glasbene sladokusce različnih generacij.

David Jarh je učitelj jazzovske trobente in skupinske igre na ljubljanskem Konservatoriju za glasbo in balet. Kot pedagog deluje že od ustanovitve jazzovskega oddelka na takratni srednji glasbeni šoli v Ljubljani pred dvajsetimi leti, kot trobentač solist pa tudi v sekciji Big Banda RTV Slovenija. Sodeloval je s svetovnimi imeni jazza, kot so Art Farmer, Duško Gojković, Bob Mintzer, Don Menza, Dick Oats … S svojim kvartetom je letos posnel album Soulfull, na katerem so avtorske kompozicije.

Zasedba:
David Jarh trobenta in krilnica
Angelo Comiso klaviature
Simone Serafini bas
Aljoša Jerič bobni

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.30, glasba v živo se začne ob 21.00.

Vstopnina: 7 EUR
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, prek  na vseh prodajnih mestih  drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid