Spoonfool Tribute to Rolling Stones

Svojevrsten prostor Skalne dvorane na Ljubljanskem gradu bodo napolnili zvoki jazza, soula, funka, R&B-ja, rock&bluesa in latina.

Najvišja turistična točka bo poleg najlepšega razgleda na mesto dobila edinstven Jazz Club Ljubljanski grad s priznanimi slovenskimi in tujimi glasbeniki. Koncertni večeri ob izbrani pijači in v sproščenem klubskem vzdušju bodo zagotovo osvojili vse glasbene sladokusce različnih generacij.

Člane zasedbe Spoonful druži ljubezen do glasbe 60. let in do svetovno znane skupine The Rolling Stones, ki brez dvoma predstavlja enega pomembnejših kamnov v mozaiku rocka in popularne glasbe. Spoonful niso tipičen tribute band, bolj pomembno jim je ujeti prvinsko in surovo energijo rock'n'rolla, predvsem iz zgodnjega obdobja Stonesov. Poleg tega jih z njihovimi vzorniki povezuje tudi velika ljubezen do črnskega bluesa, do korenin, h katerim so se z zadnjo ploščo vrnili tudi sami Stonesi. 
Člani skupine vabijo na koncert s pridihom nostalgije, na katerem bodo prišli na svoj račun ljubitelji zgodnjega obdobja največje rock'n'roll skupine na svetu ter obiskovalci, ki uživajo v poslušanju najbolj znanih hitov.

Zasedba:
Mihael Zore (vokal, orglice, kitara),
Matej Kosmač (bas ), 
Ažbe Toman (kitara, slide kitara),
Miha Petrovich (bobni)

Povezava:

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.30, glasba v živo se začne ob 21.00.

Vstopnina: 7 EUR
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, prek  na vseh prodajnih mestih  drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Zunanje povezave: www.facebook.com/spoonfoolband/videos/2040774489479742/

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid