Tadej Košir - Electric manners

Svojevrsten prostor Skalne dvorane na Ljubljanskem gradu bodo napolnili zvoki jazza, soula, funka, R&B-ja, rock&bluesa in latina.

Najvišja turistična točka bo poleg najlepšega razgleda na mesto dobila edinstven Jazz Club Ljubljanski grad s priznanimi slovenskimi in tujimi glasbeniki. Koncertni večeri ob izbrani pijači in v sproščenem klubskem vzdušju bodo zagotovo osvojili vse glasbene sladokusce različnih generacij.

Tadej Košir je eden vidnejših kitaristov mlajše generacije. Obiskoval je konservatorij v Celovcu, smer jazzovska kitara. Kot inštrumentalist je sodeloval z večino slovenskih popularnih ustvarjalcev, v zadnjem času pa se posveča bolj avtorskim projektom, kot so MUFF, Raiven, Neomi in Ptice, pri katerih je navzoč tudi kot avtor skladb. Kot studijski glasbenik ali na koncertnih odrih je sodeloval z Neisho, BRO, 2Phat Generation, Juretom Ivanušičem, David Jarh kvartetom, Bor Gostiša Blues bandom, s Trkajem, z Zlatkom, Došo, Nino Pušlar, Sladico live, Kikom Loureirom, Stujem Hammom, Neilom Laytonom, Alenko Godec ... Njegov nov projekt Electric Manners je žanrski preplet funka, jazza, bluesa ter ritma in bluesa; v njem z glasbenimi kolegi raziskujejo inštrumentalno glasbo sedemdesetih vse do novejših različic funk in soul godbe.

Zasedba:
Tadej Košir (električna kitara), 
Erik Marenče (klaviature),
Jernej Kržič (električni bas),
Janez Gabrič (bobni)

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.30, glasba v živo se začne ob 21.00.

Vstopnina: 7 EUR
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, prek  na vseh prodajnih mestih  drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid