Janez Bončina Benč & Janezz

Svojevrsten prostor Skalne dvorane na Ljubljanskem gradu bodo napolnili zvoki jazza, soula, funka, R&B-ja, rock&bluesa in latina.

Najvišja turistična točka bo poleg najlepšega razgleda na mesto dobila edinstven Jazz Club Ljubljanski grad s priznanimi slovenskimi in tujimi glasbeniki. Koncertni večeri ob izbrani pijači in v sproščenem klubskem vzdušju bodo zagotovo osvojili vse glasbene sladokusce različnih generacij.

Janez Bončina Benč. Legenda in pionir slovenskega in bivšega jugoslovanskega jazz-rocka. Več kot štiri desetletja ustvarjanja na domači in tuji glasbeni sceni … Sodelovanje s številnimi pomembnimi glasbeniki in skupinami … Avtor in interpret, ki uspešno združuje vse generacije pravih glasbenikov. 
JANEZZ je Benčeva vrnitev h klasičnemu jazz-rock kvartetu, ki songe iz svojega bogatega glasbenega opusa izvaja z vrhunsko improvizacijo in energijo ter na povsem nov in svež način.

Zasedba:
Janez Bončina Benč,
Jani Moder (kitare),
Jani Hace (bas),
Žiga Kožar (bobni, tolkala)

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.30, glasba v živo se začne ob 21.00.

Vstopnina: 14 EUR
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, prek  na vseh prodajnih mestih  drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …)

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid