Dogodek je že minil.

Čas zase: Vodene vadbe za dobro jutro - WOOP! Active

  • Kaj: Energične vadbe
  • Kdaj: ponedeljek, 18.12.2017 do sreda, 28.2.2018
  • Kje: BTC City, Ljubljana
  • Prireditelj: Trampolin park WOOP!
  • Vstopnina: Vstop prost

Pri skakanju po trampolinu krepimo telo in duha, tako na primer 10 minut skakanja po trampolinu v smislu aerobne vadbe pomeni enako kot 33 minut teka, so ugotovili znanstveniki pri Nasi. Redna vadba na trampolinih pomaga pri izboljšanju metabolizma in krepitvi imunskega sistema. V WOOP! ponujamo vsako jutro vodene vadbe in treninge. S treningi, ki jih izvajamo, vadeči doseže dobro kondicijo, prožnost kosti in koordinacijo telesa. Zaradi mreže, ki zadrži 80 odstotkov pritiska, mišice in kosti trpijo manj kot pri drugih športih. Znanstveniki tudi potrjujejo, da se pri trampolinanju zmanjša verjetnost poškodb gležnjev in kolen.
V mesecu decembru lahko brezplačno preizkusite vse tri vodene vadbe popolnoma brezplačno in spoznate najbolj zabavne in funkcionalne vadbe v mestu.

WOOP! ACTIVE BASE
Woop Base vadba je prava odločitev za vas, v kolikor je vaš cilj izboljšati telesno držo, gibljivost, osvojiti gibalne vzorce in izboljšati zavedanje lastnega telesa v prostoru.
Vadba poteka v obliki funkcionalnega treninga, kjer je poudarek na stabilizaciji, ravnotežju, koordinaciji, gibljivosti in vzdržljivosti. Poskoki pri base vadbi ne bodo vključeni, bodo pa trampolini vaša glavna "neravnotežna podlaga" za izvajanje gibanj. Vse vaje se bodo izvajale predvsem z lastno telesno težo in redkeje s pripomočki, kot so elastike in uteži.

WOOP! ACTIVE COMBO
Si želite v svojo vadbeno rutino vključiti več pestrosti, raznolikosti, se soočiti z različnimi izzivi in preizkusiti iz kakšnega testa ste? Potem bo WOOP! Combo vadba prava odločitev za vas!
Ne le, da se boste zabavali s preizkušanjem različnih atrakcij v parku, hkrati boste tudi poskrbeli za izboljšanje vaše splošne telesne pripravljenosti, kjer boste gradili na vzdržljivosti, hitrosti, ravnotežju, koordinaciji in moči.

WOOP! ACTIVE FIT
Če je vaš cilj oblikovati telo, pridobiti na mišični moči, izgubiti kakšen % telesne maščobe in se pri tem še zabavati, potem preizkusite WOOP! Fit vadbo.
V začetnem delu vadbe se bomo posvetili postopnemu ogrevanju in spoznavanju prostora v katerem boste vadili. Nato bo sledila serija funkcionalnih vaj za moč za krepitev celega telesa, kjer bodo trenerji/inštruktorji poskrbeli, da bo izvedba vaj pravilna in prilagojena vaši trenutni telesni pripravljenosti.

 

Termini:

Ponedeljek
6.30 - 7.30: WOOP! fit
7.30 - 8.30: WOOP! combo

Torek
6.30 - 7.30: WOOP! base
7.30 - 8.30: WOOP! fit

Sreda
6.30 - 7.30: WOOP! fit
7.30 - 8.30: WOOP! combo

Četrtek
6.30 - 7.30: WOOP! combo
7.30 - 8.30: WOOP! base

Zunanje povezave: Video

Vir: Napovednik.com, Trampolin park WOOP!

Zemljevid